AK Partili kadınlardan aşure etkinliği

AK Parti Kadın Kolları Ortaca İlçe Teşkilatı’nın Muharrem ayı nedeniyle düzenlediği Aşure Günü etkinliğinde ilçe halkına aşure ikram edildi. Aşure etkinliğine Köyceğiz ve Dalaman İlçelerinin AK Parti İlçe Başkanları...

AK Partili kadınlardan aşure etkinliği

AK Parti Kadın Kolları Ortaca İlçe Teşkilatı’nın Muharrem ayı nedeniyle düzenlediği Aşure Günü etkinliğinde ilçe halkına aşure ikram edildi. Aşure etkinliğine Köyceğiz ve Dalaman İlçelerinin AK Parti İlçe Başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Aşure Günü hakkında bilgi veren AK Parti Kadın Kolları Ortaca İlçe Başkanı Başkanı Fatma Menengeç; “ AK Parti İlçe teşkilatı ve Kadın Kolları ile her yıl geleneksel hale getirdiğimiz aşure gününü bugün gerçekleştirdik. Aşure gününde bizlere yalnız bırakmayan İlçe Teşkilatı Başkanı Mesut Yazan’a yönetim Kurulu Üyelerine ve Kadın Kollarındaki yönetim kurulu üyelerimize ve halkımıza bizlere yalnız bırakmadıkları için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Çok iyi bir katılım oldu. Allah Kabul etsin” dedi.

AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Mesut Yazan ise; “ Ak Parti’nin kurulduğu bu güne kadar, geleneksel hale getirdiğimiz; Muharrem Ayı içeresinde aşure etkinliğimizi bu yılda Kadın Kollarımız ile birlikte yaptık. Kadın Kollarımız sağ olsunlar; Ortaca’nın en iyi aşuresi iyi olduğunu halkımız söylüyor. Dini, kültürel ve geleneksel yaşatma adına, AK Parti İlçe Teşkilatı olarak ta bütün kulvarlarda devam ettiği gibi, aşure etkinliğimizi de yaptık. Bu Cuma Günü ve İlçemizin pazarı olması münasebetiyle yapmaktan son derece mutluyuz. Geçmişine sahip çıkmayan milletler hep yok olmaya mahkumdur. Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünden yola çıkarak geleneklerimize yerine getirmeye çalışıyoruz. Bundan da çok mutluyuz. Emeğe geçen herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.