AK Parti Menteşe yenilendi

Büyükşehir Yasası’nın hayata geçmesi ile AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Menteşe İlçe Teşkilatı olarak yeniden kurularak yenilendi.AK Parti Muğla Merkez İlçe teşkilatının Büyükşehir yasasından sonra merkez ilçe yerine...

AK Parti Menteşe yenilendi

Büyükşehir Yasası’nın hayata geçmesi ile AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Menteşe İlçe Teşkilatı olarak yeniden kurularak yenilendi.

AK Parti Muğla Merkez İlçe teşkilatının Büyükşehir yasasından sonra merkez ilçe yerine yeni kurulan Menteşe ilçe teşkilatının tanıtımı yapıldı. Eski İlçe Başkanı Av. Mustafa Çelebi Menteşe İlçe Başkanlığına atanırken, yönetim kadrosu yenilendi. Özel İdare konferans salonunda yapılan Menteşe İlçe Danışma Kurulu ve Yönetim Kurulu tanıtım toplantısına AK Parti Muğla Milletvekili Yüksel Özden, Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, Belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri ile partililer katıldı.

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Av. Mustafa Çelebi tanıtım toplantısında yaptığı açıklamada CHP’ye yüklendi. “40 yıldır Muğla’yı yönetiyorlar, bir 40 yıl daha istiyorlar. Ne yaptılar da ikinci 40 yılı istiyorlar” diyen Çelebi, “Muğla yerelde CHP iktidar. 40 yıldır ne verdiler de ikinci 40 yılı istiyorlar. Muğla’yı kanalizasyonu olmayan tek il olarak bırakmadılar mı? Meydanı olmayan bir şehir yapmadılar mı? Eski garaj alanını yabani ot tarlası yapmadılar mı? 50 yıl su ihtiyacımız yok diye açıklama yapıp, tamirat adı altında zorunlu kesintilerle su kesintisi yapmadılar mı? Hal kasası gibi estetik yoksunu şehircilik ilkelerine aykırı bir otopark yapmadılar mı? 41 yıldır Demokrat Parti’ye, MHP’ye, ANAP’a, DYP’ye ve şimdi de AK Parti’ye ‘gerici, bölücü, faşist’ diye saldırmadılar mı? Türkiye Cumhuriyet’ini kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarının arkasına sığınarak bu politika yapılmaz. Bu ülkede demokrasinin de, laikliğin de en büyük teminatı Ak Parti’dir. Bir 40 yıl daha mı, asla. 40 yıldır yetti gari” dedi.

AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Çelebi, konuşmasının ardından yenilenen Menteşe İlçe teşkilatını tanıttı. Yenilenen yönetim kurulunda CHP’li ailelerden, DSP, MHP ve DP kadrolarında daha önce görev yapmış isimler de yer aldı. AK Parti Menteşe Yönetim Kurulu yüzde 30 kadın, yüzde 30 genç bir ekipten kurulurken, yönetim kurulunda 6 kadın bulunuyor.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.