AK Parti köy köy büyükşehiri anlatacak

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, sandık görevlilerinin güncellenmesi ve 100 Bin üye Kampanyası’nın ardından “Büyük Şehir Kampanyası” başlattı. Kampanya ile gidilmedik köy bırakmayacaklarını belirten İl Başkanı...

AK Parti köy köy büyükşehiri anlatacak

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, sandık görevlilerinin güncellenmesi ve 100 Bin üye Kampanyası’nın ardından “Büyük Şehir Kampanyası” başlattı. Kampanya ile gidilmedik köy bırakmayacaklarını belirten İl Başkanı Öztürk, “Muhalefet partileri Büyük Şehir Yasası’nın köylerde ve beldelerde yaşayanlar için olumsuz olduğunu anlatıyor. Tam tersine köylümüz şimdi milletin efendisi oluyor. Gittiğimiz yerlerde bunu anlatıyoruz” dedi.

AK Parti’nin “Köylü Milletin efendisi oluyor” kampanyası Muğla Merkez İlçe Köylerinden başlatıldı. Hafta sonunda 50 kişilik AK Parti İl Yönetim Kurulu’nun tamamı ile Muğla Merkez İlçeden 50, Gençlik Kollarından 50 ve Kadın Kolları’ndan 50 kişi olmak üzere 200 kişi Muğla il merkezindeki köylere ulaştı. Köylerde 4’erli ekipler halinde vatandaşlara Büyük Şehir Yasası’nın ne getirip ne götürdüğü anlatıldı.

Yapılan çalışma ile ilgili bir değerlendirme yapan İl Başkanı Nihat Öztürk şunları söyledi: “Muhalefet partileri Büyük Şehir ile ilgili aslı astarı olmayan şeyler anlatıyor. Şimdi biz de başlattığımız çalışma ile bu yasa ile köylünün nasıl milletin efendisi olacağını, ekonomik anlamda birlikte kalkınmanın ortağı almakla, şehirde ne varsa ona sahip olmakla kalmayıp, siyasete de doğrudan müdahale ederek, ilçe belediye başkanı ile birlikte büyük şehir belediye başkanını da nasıl seçeceklerini anlatıyoruz. Verimli bir çalışma oldu. Gittiğimiz her köyde ilgiyle karşılandık. Önümüzdeki günlerde bu çalışmayı bütün ilçelerimize yayacağız”

AK Parti İl Başkanlığından verilen bilgiye göre, Muğla İl Merkezinin beldelerinde ve ilçe merkezinde, mahallelerde ve diğer ilçelerde de çalışma aynı yöntemle gerçekleştirilecek.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.