AK Parti adaylarının Menteşe ziyaretleri

AK Parti Muğla milletvekili adayları Ankara'daki aday tanıtım toplantısından dönerek, seçim çalışmalarını başlattı.AK Parti milletvekili adayları Hasan Özyer, Hasan Kökten, Elvan Göçer, Yelda Erol Gökçen ve il teşkilatı...

AK Parti adaylarının Menteşe ziyaretleri

AK Parti Muğla milletvekili adayları Ankara'daki aday tanıtım toplantısından dönerek, seçim çalışmalarını başlattı.

AK Parti milletvekili adayları Hasan Özyer, Hasan Kökten, Elvan Göçer, Yelda Erol Gökçen ve il teşkilatı yönetim kurulu üyeleri Ankara'da aday tanıtım toplantısından dönmesiyle birlikte Muğla'ya geçerek biz dizi ziyaretlerde bulundu. Muğla'da ilk önce Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, Adalet Komisyonu Başkanı Kenan Arslan'ı ziyaret eden milletvekili adayları , ardından Muğla Esnaf Odaları üst birlik başkanı Şükrü Ayyıldız, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ, Kamyoncu Otomobilci ve Şoförler Odası Başkanı Halil Bozyer'e ziyaretlerde bulundular.

Ziyaretlerde oda başkanları, kendi dallarındaki sorunlarını anlatarak destek istediler. Yoğun ziyaret trafiğinde zaman zaman yürüyen milletvekili adayları vatandaşlarlarında sorunlarını dinlediler. Milletvekili adayları sorunları tek tek not alırken, bu sorunları çözmek için girişimlerde bulunacaklarını ifade ettiler.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş "Hasan Özyer ismi bizi heyecanlandırdı"

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Bülent Karakuş "Hasan Özyer gibi bir işadamı ve deneyimli siyasetçinin aday gösterilmesi bizi heyecanlandırdı" dedi. Karakuş "Muğla'daki sorunları bildiği için, bir iş adamı olduğu için, daha öncede milletvekilliği yaptığı için Hasan Özyer'in milletvekili adayı gösterilmesi bizi çok mutlu etti. Biz Muğla için projeler üretiyoruz. Ama siyasi destek bulamayınca bu projelerimiz sonuçlanmıyor. Hasan Bey'in Ankara'daki elimiz kolumuz olacağını düşünüyoruz. Ankara'daki lobimiz daha güçlü olacaktır. Projelerimizin hepsi hayata geçirilebilecek projeler" ifadelerini kullandı.

Muğla Esnaf Odaları Üst birlik başkanı Şükrü Ayyıldız'da benzer ifadeler kullanarak "Hasan Bey'in geçmiş deneyimi ve bölgeyi çok iyi bilmesi nedeniyle kendisinden çok şeyler bekliyoruz. Muğla'mız için kendisinin aday gösterilmesinden dolayı mutlu olduk" dedi.

Hasan Özyer "Projelerin takipçisi olacağız"

Muğla Milletvekili Adayı Hasan Özyer'de ziyaretler ile ilgili olarak yaptığı açıklama da"Elimizden geleni yapacağız. Muğla bu yüzden bizi görevlendirdi. Muğla'daki projelerin takibi konusunda bize büyük sorumluluk düşüyor.Muğla'mızın sorunları için diğer aday arkadaşlarımızla beraber seferber olarak, sivil toplum örgütleri, odalar ve kamu kurumlarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz. Muğla'lı hemşerilerimizi dinleyerek sorunlar hakkında bilgi almayı sürdüreceğiz. Bütün ilçeleri, mahalleleri dolaşarak, hemşerilerimizi dinleyeceğiz. Bu bizim Muğla'daki yapacağımız çalışmalarımız için rehberimiz olacak. Ziyaretlerdeki samimi ortam için teşekkür ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 63 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.