AK Kadınlar sahada

Yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren Ak Parti Menteşe kadın kolları üyeleri kapı kapı dolaşarak, projelerini anlattılar ve bayanlardan oy istediler.Gün boyu kapı kapı dolaşan Ak Partili kadınlar, “Asla yorulmuyoruz....

AK Kadınlar sahada

Yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren Ak Parti Menteşe kadın kolları üyeleri kapı kapı dolaşarak, projelerini anlattılar ve bayanlardan oy istediler.

Gün boyu kapı kapı dolaşan Ak Partili kadınlar, “Asla yorulmuyoruz. Bizim için en iyi dinlenme yöntemi başarıdır” dediler.

AK Parti Menteşe Kadın Kolları üyeleri yerel seçim öncesi çalışmalarına hız verdi.

Menteşe ilçesinde Ak Parti Menteşe Belediye Başkan Adayı Dr. Mestan Yayman ile esnaf ziyaretleri gerçekleştiren kadın kolları üyeleri vatandaşlarla sohbet ederek oy istediler. İlçeyi karış karış gezen kadın kolları üyeleri Muslihittin Mahallesinde bir dizi ev ziyaretinde bulunarak, projelerini tek tek anlatarak, kadınların sorularını yanıtladı. Birçok vatandaş kadın kolları üyelerini evlerine davet ederek çay ve kahve ikramında bulundu. Ziyaret ettikleri evlerde ilgiyle karşılanan kadın kolları yöneticileri, bayanlardan tam destek sözü aldılar.

Ev ziyaretlerinde vatandaşların kendileri çok sıcak bir şekilde karşıladıklarını anlatan kadın kolları üyeleri, “Menteşe ilçemizde kadın kolları teşkilatımız uyum ve özveriyle çalışıyor. 30 Mart gecesini bir bayram gecesi gibi kutlayacağımızdan şüphemiz yok. Görevimizin öneminin farkındayız ve heyecanımızı yitirmeden çalışmaya devam edeceğiz. Asla yorulmuyoruz. Bizim için en güzel dinlenme yöntemi başarıdır. 30 Mart gecesi bütün yorgunluğumuz gidecek” dediler.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.