Afet eğitimleri sürüyor

Muğla il Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce, 2013 yılı Eğitim Programı kapsamında bulunan merkez ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarına eğitim çalışmaları, İl Emniyet Müdürlüğüne verilen eğitim ile başlatıldı.Kamu Kurum...

Afet eğitimleri sürüyor

Muğla il Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce, 2013 yılı Eğitim Programı kapsamında bulunan merkez ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarına eğitim çalışmaları, İl Emniyet Müdürlüğüne verilen eğitim ile başlatıldı.

Kamu Kurum ve Kuruluşlarının eğitim faaliyetleri 15.01.2013-08.02.2013 tarihleri arasında yapılacak. Eğitimlerde kurum çalışanlarına “Sivil Savunma Tedbirleri ve Afetler” ile ilgili bilgiler verilecek.

Eğitimler, Müdürlük personellerinden Eğitim Uzmanı Koray Ece tarafından yapılıyor.

Ayrıca afet riski bulunan köylerde, köy halkına ve öğrencilerine verilen eğitimler devam ediyor. Bugüne kadar Palamutbükü, Cumalı, Dereköy, Arsa, Catak, Bağlıağaç, Cukurincir, Söğütlüdere ve Gökbel köyleri ile Toparlar beldesinde eğitimler yapıldı. Eğitimlerde afetler ve afetlerden korunma, orman ve konut yangınları ile müdahale ve korunma yöntemleri, sivil savunma tedbirleri ve ilkyardım konuları anlatıldı. Yapılan eğitimlere bin 500’e yakın vatandaş ve öğrenciler katıldı.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.