Adil Yıldırım, okurlarıyla buluştu

Yazar Adil Yıldırım, Bodrum’da düzenlenen imza gününde 100’den fazla kişiye “Gecede Saklı Yalnız Aşklar” adlı romanını imzaladı. Aynı zamanda okurlarıyla sohbet eden Adil Yıldırım edebiyatın yeniden yükselişe geçtiğini,kişisel...

Adil Yıldırım, okurlarıyla buluştu

Yazar Adil Yıldırım, Bodrum’da düzenlenen imza gününde 100’den fazla kişiye “Gecede Saklı Yalnız Aşklar” adlı romanını imzaladı. Aynı zamanda okurlarıyla sohbet eden Adil Yıldırım edebiyatın yeniden yükselişe geçtiğini,kişisel gelişim kitapları yerine edebiyat kitaplarının tercih edildiğini söyledi.

Yılın en çok okunan yazarları arasına adını yazdıran Adil Yıldırım, 19 Ağustos Cumartesi günü Bodrum Merkez Marina’daki D&R mağazasında düzenlenen imza gününde okuyucularıyla buluştu. İmza gününe yoğun bir katılım olurken, Yıldırım 100’den fazla kişiye kitap imzaladı.

İmza günü boyunca okurlarıyla sohbet eden Adil Yıldırım, kitapseverlerin okuma alışkanlıklarını da bire bir dinleme fırsatı buldu. Adil Yıldırım şunları söyledi: “Yoğun katılımın olduğu çok keyifli bir imza günü gerçekleştirdik. Okurlarımla uzun uzun sohbet etme fırsat buldum. En dikkatimi çeken konu, kitapseverlerin artık kişisel gelişim kitapları yerine edebiyat kitaplarını tercih ettiklerini söylemeleri oldu. Bir edebiyatçı olarak kitapseverler arasında yaygınlaşan bu yeni eğilim beni çok sevindiriyor.”

Adil Yıldırım’ı Bodrum’da yazar dostları da yalnız bırakmadı. Cezmi Ersöz, Aydın Arıtan ve Ahter Kutadgu imza gününe katılan isimler yer aldı.

Bu haber toplam 131 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.