85 kaçak göçmen yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve organizatörlerin yakalanması maksadıyla yürütülen çalışmalar kapsamında; Bodrum İlçe J.K.lığı ekiplerince, Kızılağaç Mahallesi girişinde icra...

85 kaçak göçmen yakalandı

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve organizatörlerin yakalanması maksadıyla yürütülen çalışmalar kapsamında; Bodrum İlçe J.K.lığı ekiplerince, Kızılağaç Mahallesi girişinde icra edilen yol kontrol ve arama faaliyeti neticesinde; 2 organizatör ile 25 Afganistan, 1 İran olmak üzere toplam 26 kaçak göçmen yakalandı.

Öte yandan; Fethiye İlçe J.K.lığı ve Sahil Güvenlik K.lığı ekiplerince de Yassıca Adası açıklarında icra edilen müşterek faaliyet neticesinde; İtalya’ya geçmeye çalışan 8 organizatör ile 59 Suriye uyruklu kaçak göçmen yakalandı.

Olay ile ilgili adli makamların talimatı doğrultusunda gözaltına alınan 10 organizatör şüpheli şahıs işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara teslim edildi.

Muğla İl J.K.lığından yapılan açıklamada; toplum destekli güvenlik anlayışı çerçevesinde; kamu düzenin sağlanması, göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve insanların mağduriyetinden kazanç sağlayan göçmen tacirlerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarına aralıksız olarak devam edileceği bildirildi.

Bu haber toplam 45 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.