80 ÇOCUK PAMUKKALE’YE GÖNDERİLDİ

Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Potansiyel Enerjini Keşfet” projesi kapsamında...

80 ÇOCUK PAMUKKALE’YE GÖNDERİLDİ

Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, Muğla Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Potansiyel Enerjini Keşfet” projesi kapsamında Muğla’daki muhtelif okullardan ve Fethiye Sevgi Evleri Erkek Yetiştirme Yurdunda kalan 80 çocuk günübirlik ziyaret için Denizli Pamukkale’ye gönderildi.

Çocukların Muğla’dan hareketi öncesi Emniyet Müdürlüğü tarafından kahvaltı verildi. Kahvaltıya Vali Amir Çiçek, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ve çocukların aileleri katıldı. Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya Muğla Valiliğinin himayesinde İl Emniyet Müdürlüğü olarak ÇOGEP projesi kapsamında değişik faaliyetler gerçekleştireceklerini açıkladı. Çetinkaya, “Bu faaliyetlerinden birisini bugün Pamukkale ziyareti gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında önünüzdeki süreçte 10 okulumuza 2-3 bin dolayında kitap dağıtımında, 100 öğrencimize kıyafet yardımı, 2 bin öğrencimize yetenekleri bulunan branşlara yönlendirerek yeteneklerine göre ihtiyaç duydukları spor malzemeleri ile donatacağız. 170 anaokulu öğrencimizi özel kıyafet ve son olarak da engellilerimizle engelsiz bir gün paylaşacağız” dedi.

Muğla Valisi Amir Çiçek, toplum-polis kaynaşmasının önemli olduğunu dikkat çekerek, “Emniyet Müdürlüğümüzün bu gezi programı ve önümüzdeki süreçte gerçekleştireceği diğer etkinlikler özellikle Emniyet birimimizin görevinin sadece suç işlemeyi önlemek olmadığını ortaya koyuyor. Polisimizi toplum ve vatandaş ile iç içe, ailemizin bir ferdi gibi kabul etmemiz gerekir. Bugün 80 çocuğumuzu Muğla’mıza en yakın il Denizli Pamukkale ilçesine gönderiyoruz. Buradaki turistik ve dünyaca ünlü travertenleri görmeyen çocuklarımız vardır. Onların çevremizi tanımalarını sağlamalıyız” dedi.

Bu haber toplam 94 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.