75. Yıl Bilim Şenliği gerçekleşti

Muğla 75. Yıl Fen Lisesinin düzenlediği olduğu Tübitak 4006 Bilim Fuarı’nın açılışı Menteşe Kaymakamı Zeki Aslan tarafından yapıldı. Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürü S. Ahmet Üğe, Menteşe Belediye Başkan Vekili...

75. Yıl Bilim Şenliği gerçekleşti

Muğla 75. Yıl Fen Lisesinin düzenlediği olduğu Tübitak 4006 Bilim Fuarı’nın açılışı Menteşe Kaymakamı Zeki Aslan tarafından yapıldı. Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdürü S. Ahmet Üğe, Menteşe Belediye Başkan Vekili Mehmet Güven,  Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Levent Ünver,  okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Menteşe Kaymakamı  Zeki Arslan ve beraberindekiler öğrenciler tarafından yapılan "Fen Bilimleri ve Matematik" projelerini teker teker gezerek öğrencilerden bilgi aldı. Fen ve matematik projelerinin ağırlıklı olduğu sergide birer adet edebiyat ve felsefe projesi ile ebru serisi ve coğrafya materyalleri sergileri de göz doldurdu.  Bilim fuarında toplamda 10 öğretmenin danışmanlık yaptığı, 110 öğrencinin hazırladığı 52 projenin yanında ebru sergisi coğrafya materyalleri sergileri beğeniyle izlendi.

Kaymakam Arslan ve beraberindekiler projelerdeki öğrenciler ile emeği geçen öğretmenleri kutladı. Okul yemekhanesinde öğrencilerle yemek yiyen Arslan ve diğer protokol üyeleri  okul pansiyon binasını da ziyaret ettikten sonra okuldan ayrıldılar.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.