64 yıllık başkan veda ediyor

Yatağan’da 64 yıldır Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığını yürüten Hilmi Yukacı, 28 Mart’ta yapılacak genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.Muğla’nın Yatağan İlçesinde 64 yıldır Şoförler ve Otomobilciler...

64 yıllık başkan veda ediyor

Yatağan’da 64 yıldır Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığını yürüten Hilmi Yukacı, 28 Mart’ta yapılacak genel kurulda aday olmayacağını açıkladı.

Muğla’nın Yatağan İlçesinde 64 yıldır Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığını yapan 85 yaşındaki Hilmi Yukacı 28 Mart 2014 günü yapılacak olan genel kurulda artık aday olmayacağını söyledi.

Kendisine ‘Koca Çınar’ diye hitap edildiğini belirten Hilmi Yukacı şunları Söyledi. 1950 yılında ilk olarak Muğla Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı oldum. Daha sonra Yatağan’a oda açılınca Yatağan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı oldum. Tam 64 yıldır bu görevi yapıyorum. İlk Başkan olduğumda hiçbir şey yoktu. İlerleyen yıllarda önce odaya 4 katlı bir bina kazandırdım. Daha sonra çekici kurtarıcı, plaka basım makinesi ve çok sayıda araç gereci odaya kazandırdım. Hep karşıma adaylar çıktı ama hep ben kazandım. Yatağan halkına layıkıyla hizmet ettiğimi düşünüyorum.

Koca Çınar Hilmi Yukacı; ‘Bu süreçte 28 yıl Birlik Başkan vekilliği, 22 yıl Belediye Meclis üyeliği, uzun zaman da İl Trafik Komisyon üyeliği gibi hizmetlerde bulundum’ şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.