57 kaçak göçmen yakalandı

Bodrum Turgutreis mahallesinden Yunanistan’ın Kos adasına Pakistan uyruklu 57 kişinin kaçırılması olayında organizatörlük yapan bir kişi adli makamlara sevk edildi.Muğla İl Jandarma Komutanlığınca göçmen kaçakçılığının...

57 kaçak göçmen yakalandı

Bodrum Turgutreis mahallesinden Yunanistan’ın Kos adasına Pakistan uyruklu 57 kişinin kaçırılması olayında organizatörlük yapan bir kişi adli makamlara sevk edildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığınca göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve organizatörlerinin yakalanması kapsamında yürütülen istihbari çalışma ve önleyici devriye faaliyetleri neticesinde; Bodrum-Turgutreis Mahallesi Kadıkalesi Ormancılar Sitesi Koyu mevkisinde İstanköy adasına yasa dışı geçmeye çalışan 57 Pakistan uyruklu şahıs ile birlikte 1 organizatör yakalandı. Olayla ilgili yabancı uyruklu şahısların kaçırılmasında kullanılacak deniz botuna da el konuldu.

Yasadışı insan kaçakçılığı ile ilgili gözaltına alınan bir şahıs işlemlerin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edilecek. Olay ile ilgili olarak üç kişinin da arandığı açıklandı.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.