5. Krizde hayatını kaybetti

Marmaris ilçesinde servis şoförlüğü yapan Mehmet Karadağ adlı vatandaş daha önce 4 kez geçirdiği kalp krizinde hayata döndürülürken 5. Krizde hayatını kaybetti.Marmaris ilçesinde yaklaşık bir ay önce kez kalp kirizi geçirmeye...

5. Krizde hayatını kaybetti

Marmaris ilçesinde servis şoförlüğü yapan Mehmet Karadağ adlı vatandaş daha önce 4 kez geçirdiği kalp krizinde hayata döndürülürken 5. Krizde hayatını kaybetti.

Marmaris ilçesinde yaklaşık bir ay önce kez kalp kirizi geçirmeye başlayan bir kişi, 4 kez hayata döndürüldü, beşinci de ise hayatını kaybetti.

Marmaris'te servis şoförlüğünün yanısıra çay ocağı da işleten Mehmet Karadağ (48), kalp kiriziyle bir ay önce tanıştı. Sabah saatlerinde çay ocağını açan ve çay sevisine başlayan Karadağ aniden fenalaştı ve müşterileri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Karadağ, ilk müdahalenin ardından Muğla'daki özel bir hastaneye sevk edildi. Karadağ’ın tıkalı olduğu tespit edilen kalp damarlarından birine anjiyo yapıldı ve bir hafta sonra taburcu edilerek evine gönderildi. Karadağ bir kaç gün sonra tekrar rahatsızlandı ve yine hastaneye kaldırıldı. Karadağ'ın tıkanan diğer damarı da anjiyo ile açıldı ve bir kez daha kurtarıldı. Tedavisinin ardından tekrar taburcu edilerek evine dönen Karadağ, kontrol için geldiği hastanede 3. kez kalp krizi geçirdi ve yoğun bakıma alındı, bir süre devam eden tedavisinin ardından da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne gönderildi ve tedavisine burada devam edildi. Karadağ'ın kalbi önceki gün 4. kez durdu ve yine çalıştırıldı. Tedavisi hastanede süren Karadağ, 5. krizin ardından hayatını kaybetti. Kalbi ancak 4 krize dayanabilen evli ve 2 çocuk babası Karadağ'ın cenazesi Ula'nın Kızılyaka mahallesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.