5. Kattan kendini attı

Yatağan’da inşaat halindeki bir apartmanın 5. Katından kendini atan 15 yaşındaki H.D. bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.H.D’nin intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.Yatağan ilçesinde inşaat...

5. Kattan kendini attı

Yatağan’da inşaat halindeki bir apartmanın 5. Katından kendini atan 15 yaşındaki H.D. bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.H.D’nin intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

Yatağan ilçesinde inşaat halindeki bir apartmanın son katından atlayarak intihar girişiminde bulunan 15 yaşındaki çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Edinilen bilgiye göre, Mehmet ve Nursel D. çiftinin oğulları H.D. (15), dün saat 17.00 sıralarında annesine “Hakkını helal et, senden özür diliyorum, seni seviyorum” diye mesaj atarak, Cumhuriyet Mahallesi İnönü Bulvarı üzerinde inşaat halindeki bir apartmanın son katından atlayarak intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan H.D., ambulansla Yatağan Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Olaydan haberdar olan ailesi ve yakınları da hastane bahçesinde toplandı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan çocuğun ailesi ve akınlar sinir krizi geçirdi.

Olayda hayatını kaybeden H.D'nin cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.