4 engel daha ortadan kalktı

Fethiye Evi Gönüllüleri 4 engelli vatandaşa da akülü araç temin etti. Akülü araçlar ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim edildi.Fethiye Evi Gönüllüleri, engelli vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyor. Daha önce ihtiyaç...

4 engel daha ortadan kalktı

Fethiye Evi Gönüllüleri 4 engelli vatandaşa da akülü araç temin etti. Akülü araçlar ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim edildi.

Fethiye Evi Gönüllüleri, engelli vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyor. Daha önce ihtiyaç sahibi engellilere Fethiye sayısız akülü araç ve tekerlekli sandalye dağıtan Fethiye Evi Gönülleri, bu kez Fethiye’nin değişik köylerinde yaşayan 4 engelli vatandaşa akülü araçlarını Fethiye Evi önünde teslim etti. Kuruldukları yıldan bu yana kendilerini engellilere ve eğitime destek için adayan Fethiye Evi Gönüllüleri, engelli vatandaşlara yardımcı olmaya devam ediyor. Fethiye Evi Gönülleri, bu kez de 4 engelli vatandaşa akülü araç sahibi yaptı. Bağışlanan akülü araçlar, Döğer köyünden anemi hastası 57 yaşındaki Muhammet Kartal'a, Fethiye Huzur Evi'nde yaşayan 86 yaşındaki Nihat Karaca'ya, 7'nci sınıf öğrencisi bedensel engelli 13 yaşındaki Ramazan Üzgür'e, Atlıdere köyünden bedensel engelli 25 yaşındaki Ercan Demir'e teslim edildi.Teslim sırasında konuşan Fethiye Evi Gönülleri kurucusu Nesrin Saatcı; “Ben ve arkadaşlarım gerçekten 4 engeli daha ortadan kaldırdığımız için çok mutluyuz. Yasemin Uran ve Ulaş Arıkan adında hayırseverimiz bu araçları bağışlamıştı. Keşke bu tür araçlara ihtiyaç duyulmasa ama duyulduğu anda da böyle yardımların olması bizleri çok mutlu ediyor. Ayrıca 2014 yılının da tüm halkımıza tüm ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi. Fethiye Evi önünde gerçekleşen akülü araç töreninde Huzur Evi'nde yaşamını sürdüren akülü araç sahibi olan fiziksel engelli Nihat Karaca(86)'da; “Böyle bir olay gerçekleşmesinden çoook çok mutlu oldum. Çünkü kendi imkanlarımızla böyle bir şey yapamayacağımız belliydi. Zaten huzurevinde bakanlığın kontenjanında kalıyorum. çok düşünüyordum ama Allah'tan ayağımıza böyle bir kısmet geldi. İnşallah çok daha güzel günler geçiririm” sözleri ile duygularını dile getirdi.

Bu haber toplam 109 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.