326 defa sallandık

Bodrum ve Gökova Körfezi önceki günden itibaren adeta beşik gibi sallandı. Peşpeşe yaşanan depremler yine korku verdi. Dün öğle saatlerine kadar bölgede irili ufaklı 326 deprem meydana geldi. Dün saat 10:42’de meydana gelen...

326 defa sallandık

Bodrum ve Gökova Körfezi önceki günden itibaren adeta beşik gibi sallandı. Peşpeşe yaşanan depremler yine korku verdi. Dün öğle saatlerine kadar bölgede irili ufaklı 326 deprem meydana geldi. Dün saat 10:42’de meydana gelen ve merkez üssü Bodrum ilçesi Pınarbelen mahallesi olan depremin şiddeti ise 5.3 olarak tespit edildi.

Bodrum sallanmaya devam ediyor. Gökova Körfezi'nde dün sabaha karşı meydana gelen 4.5 büyüklüğündeki deprem bölgede büyük korkuya neden oldu. Son 24 saatte ise bölgede irili ufaklı 326 deprem yaşandı.

Önceki gün akşam saatlerinde, Muğla’nın Bodrum İlçesi Gökova Körfezi açıklarında Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğündeki depremin yaşanmasından sonra, bölgede deprem fırtınası devam etti. AFAD verilerine göre dün gece saat 04:46’da Muğla Bodrum’da 4.4 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi ise depremin merkezini Gökova Körfezi olarak belirledi ve büyüklüğünü 4.5 olarak açıkladı.Önceki gün akşam saatlerinde başlayan ve AFAD verilerine göre büyüklükleri 3.5 ile 4.3 arasında değişen depremler paniğe neden oldu.

Yaşanan depremler ve saatleri şu şekilde;

Önceki gün akşam saat 21:25’de Gökova Körfezi 4.1, saat 22:36’da Gökova Körfezi’nde 3.8, önceki gün saat 23:05’de Gökova Körfezi’nde 3.6, gece yarısı saat 00:41 Ege Denizi’nde 3.5 ve son olarak dün gece karşı 04:46’da Gokova Körfezi’nde 4.3’lük bir deprem meydana geldi. Dün gün içerisinde de sarsıntılar devam ederken, dün saat 10.42’de meydana gelen depremin şiddetinin ise 5.3 olduğu tespit edildi.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.