31 çocuk sünnet ettirildi

Muğla Kültür Şenliği çerçevesinde düzenlenen etkinliklerde toplu sünnet şöleni düzenlendi. Toplu sünnete, Muğla merkez ve merkeze bağlı köylerde yaşayan dar gelirli 31 çocuk sünnet ettirildi.Belediye Konakaltı Kültür merkezinde...

31 çocuk sünnet ettirildi

Muğla Kültür Şenliği çerçevesinde düzenlenen etkinliklerde toplu sünnet şöleni düzenlendi. Toplu sünnete, Muğla merkez ve merkeze bağlı köylerde yaşayan dar gelirli 31 çocuk sünnet ettirildi.

Belediye Konakaltı Kültür merkezinde düzenlenen töreninde, CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Belediye Başkanı Osman Gürün ve Belediye Meclisi üyeleri sünnet çocuklarına çeyrek altın taktı.

Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün, “Şenliğimizde çocukları da şenlendirmek ve onların bu tören keyfini hep birlikte yaşamalarını sağlamak istiyoruz. Bu yıl 31 çocuğumuz müracaat etti ve 31 sünnetli çocuğumuz var. Sünnet olan çocuklar, Sağlık Müdürlüğümüz kanalıyla ve doktor arkadaşlarımızın katkısıyla yapıldı. Eğer arzu ederlerse, sadece şenlikte değil, aralarda da mesela bu şenliğe yetişmeyen çocuğumuz olabilir, sömestr tatilinde de bu ailelerimizin çocuklarını da sünnet yaptırabiliriz” dedi.

Bu haber toplam 152 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.