30 yıllık çöplük engelli eliyle renklendi

Datça ilçesinde 30 yıldır çöplük olarak kullanılan alan, engelli bir vatandaş tarafından temizlenip çiçeklendirildi.Datça’nın İskele Mahallesinde oturan Sadi Adıyaman adlı engelli, kendi oturduğu semtte bulunan ve kullanılmadığı...

30 yıllık çöplük engelli eliyle renklendi

Datça ilçesinde 30 yıldır çöplük olarak kullanılan alan, engelli bir vatandaş tarafından temizlenip çiçeklendirildi.

Datça’nın İskele Mahallesinde oturan Sadi Adıyaman adlı engelli, kendi oturduğu semtte bulunan ve kullanılmadığı için adeta çöplük olan araziyi fiziki engeline ve yaşına rağmen kendi elleriyle temizleyerek renk renk çiçekler ve ağaçlar dikti.

Sadi Adıyaman’ın yaptığı çalışmaları gören vatandaşlar, “Bir şeyler yapmak için sağlam olmaya gerek yok. Yeter ki insanlar istesin. Bakın engelli ve yaşlı olmasına rağmen engel tanımayan Sadi Amcamız burayı nasıl değiştirdi. Kendisini takdir ediyoruz” dediler.

Yaşına ve fiziki engeline rağmen Datça Belediyesi Fen İşleri’ne yardımcı olan ve sıfırdan bir park ortaya çıkaran Sadi Adıyaman’a yaptığı hizmetlerinden dolayı parkın açılışında Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi.

Belediye Meclis Üyesi İnci Bilgin’in de hazır bulunduğu açılışta duygulandığını ifade eden Adıyaman’ı arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.