23 Nisan Muğla’da Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Menteşe’de düzenlenen çeşitli etkinlik ve törenlerle coşku içinde kutlandı.Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün aynı zamanda dünya çocuklarına da...

23 Nisan Muğla’da Kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Menteşe’de düzenlenen çeşitli etkinlik ve törenlerle coşku içinde kutlandı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün aynı zamanda dünya çocuklarına da armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen törenlerle coşkuyla kutlandı.

Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan kutlama programı, Türdü 100. Yıl İlkokulunda devam etti. Programa Vali Mustafa Hakan Güvençer, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Kaymakamı Zeki Arslan, öğrenciler ve veliler katıldı.

Öğrencilerin hazırladığı şiir, dans, ritim korosu, halk oyunları gibi etkinliklerle kutlanan bayramda çocuklar gönüllerince eğlendi.

Kutlama programının ardından Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Belediyesi tarafından çocuklar için eski garaj alanına yerleştirilen eğlence parkını ziyaret ettiler.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.