2013 yılı icraat yılı olacak

Muğla İl Genel Meclisi’nde yapılan bütçe görüşmelerinde Milas’a 7 milyon 800 Bin TL ödenek ayrıldığı bildirildi. Ödenekteki payların bir kısmı geçtiğimiz yıllardan sarkan projelerle birleşip 2013’te yapımına başlanacak.İl...

2013 yılı icraat yılı olacak

Muğla İl Genel Meclisi’nde yapılan bütçe görüşmelerinde Milas’a 7 milyon 800 Bin TL ödenek ayrıldığı bildirildi. Ödenekteki payların bir kısmı geçtiğimiz yıllardan sarkan projelerle birleşip 2013’te yapımına başlanacak.

İl Genel Meclisinde iktidar olan CHP yönetimi 2013 yılı bütçesini il genel meclisinde onaylanmasının ardından Milas Teşkilatı olarak düzenlediği bir basın toplantısı ile yerelde değerlendirdi. Reklam amaçlı bir toplantı yapmadıkları vurgusunu yapan il genel meclis üyeleri, geçtiğimiz yıllardan sarkan bir takım projelerimizin çeşitli sorunlar nedeni ile yapılamaması üzerine bu yıl bütçelerine ilaveler yapılarak yeniden gerçekleşeceği ve sorunlarının çözülmesi nedeni ile de 2013 yılı başında ihalelerinin tamamlanacağı müjdeledi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Milas İlçe Teşkilatı Başkanı Suat Özcan, İl Genel Meclisi tarafından 2013 yılının bütçesinin görüşülerek karara bağlandığını, İl Genel bütçesinden Milas’a 7 milyon 800 Bin TL’lik bir pay ayrıldığını ifade etti. Başkan Özcan, İl Genel Meclis üyelerinin Milas’ın hakkını gayet başarılı bir şekilde aldıklarını belirterek sözü İl Genel Meclis üyelerine verdi.

Ödenekleri maddeler halinde özetleyen il genel meclis üyeleri, eski yıllardan çeşitli nedenlerle sarkan işlerinde haklarının sabit olduğu ve yapımının tamamlanacağını söyledi. Yapılan açıklamada, “Milli Eğitim Payı: Okul yapımı ve okul bakım onarımı için 1 milyon 789 Bin TL, Yol ve Ulaşım Hizmetleri: Köprü ve menfez yapımı ile yol yapım giderleri için 2 milyon 900 Bin TL, Su ve Kanal Hizmetleri: Depo yapım bakım ve onarım, terfi ve isale hattı bakım ve onarım, sondaj ile kuyu açılması ve güneş enerji sistemi 1 milyon TL, Tarımsal Hizmetler: Tarımsal sulama ve Fidan alımı 315 Bin TL, Plan-Proje ve İnşaat: Çocuk parkı yapımı, dolmuş durakları yapımı, çok amaçlı salon yapımı, spor tesisi yapımları, kaymakamlık binası bakım onarım için 585 Bin TL, Sağlık Hizmetleri: U Kollu Röntgen Cihazı alımı, Kıyıkışlacık Aile Sağlık Merkezi Binası için 300 Bin TL, Destek Hizmetleri: Kaymakamlık Makam aracı alımı için 50 Bin TL, Mali Hizmetler: Köylere yardım ilavesi için 150 Bin TL” yatırım bütçesi hazırlandığı bildirilirken, 711 bin TL’de ek bütçe ilave edildi" denildi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.