20 yıl önce, 20 yıl sonra

Süleyman Seba’nın Menteşe Düğerek Mahallesindeki park açılışına katılan Beşiktaş’ın eski kaptanlarından Gökhan Keskin taraftarların ilgi odağı olurken, 20 yıl önce objektiflerle yansıyan fotoğraf 20 yıl sonra tekrar...

20 yıl önce, 20 yıl sonra

Süleyman Seba’nın Menteşe Düğerek Mahallesindeki park açılışına katılan Beşiktaş’ın eski kaptanlarından Gökhan Keskin taraftarların ilgi odağı olurken, 20 yıl önce objektiflerle yansıyan fotoğraf 20 yıl sonra tekrar yaşandı.

Beşiktaş Kulübünün 20 yıl önce devre arası kampı için geldiği Marmaris’te takımın o dönem defanstaki en önemli futbolcusu olan ve bir dönem kaptanlığını yapan Gökhan Keskin, maç öncesi o dönem Muğlaspor Yönetim Kurulu üyesi olan Eminer İçten ile 20 yıl sonra tekrar karşılaştı. Muğlaspor Kulüp Başkanlığı da yapan İçten, 20 yıl önce Muğla Atatürk stadında Muğlaspor-Beşiktaş futbolcu ve yöneticileri ile çekilen fotoğrafta Gökhan Keskin ile yan yana dururken, ikili yıllar sonra Süleyman Seba’nın park açılışında 20 yıl önceki fotoğraf ile poz verdi.

Eminer İçten ve Gökhan Keskin fotoğrafI uzun uzun incelerken, aynı karede adı parka verilen ve heykeli açılan Süleyman Seba’nın da olması dikkat çekti. Süleyman Seba’nın o dönem Kulüp Başkanı olduğunu söyleyen Eminer İçten, “Marmaris’e devre arası kamp için gelen Beşiktaş ile Muğla Atatürk stadında hazırlık maçı yapmıştık. Yönetim ve futbolcuların toplu çekilen fotoğrafında Gökhan kardeşim ile yan yana idik. Geleceğini duyunca o fotoğrafı anı olarak getirmek istedim. Maçtan sonra Beşiktaş Kulübü Başkanı rahmetli Süleyman Seba kulübümüze gösterilen ilgi ve misafirperlik nedeniyle bir teşekkür yazısı gönderme nezaketinde bulunmuştu” dedi.

Bu haber toplam 55 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.