2. FEN BİLİMLERİ SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Lisansüstü öğrencilerinin çalışma alanı ile tez konularından hazırladıkları poster sunumlarını sergiledikleri Fen Bilimleri Araştırma Sempozyumuna, 69 lisansüstü öğrenci hazırladıkları...

2. FEN BİLİMLERİ SEMPOZYUMU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Lisansüstü öğrencilerinin çalışma alanı ile tez konularından hazırladıkları poster sunumlarını sergiledikleri Fen Bilimleri Araştırma Sempozyumuna, 69 lisansüstü öğrenci hazırladıkları posterlerle katılım gerçekleştirdi.

Sempozyumun açılışında konuşan Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyik, Sempozyumu düzenleme amaçlarının öğrencileri bu bilimsel aktiviteye çekerek öğrencilerin bu havayı solumalarını ve tecrübe edinmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Enstitü kurulunun bu sempozyumun desteklenmesi kararını aldığını belirten Prof. Dr. Gürleyik, “Sempozyumda sonradan makaleye çevrilecek yayınları dergimizde yayınlayacağız ayrıca öğrencilerimize dergi makalesi çıkarma konusunda destek vereceğiz” dedi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ise Öğrencilerin akademik hayata daha çabuk açılmaları ve planlı bir şekilde akademik hayata geçmeleri için bu sempozyumun büyük bir önem taşıdığını belirtti. Bu alanda ilk olma özelliği taşıyan sempozyumun ileride bölge üniversiteleri ile ortak düzenlenmesi planlanıyor.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.