Bodrum'u göle çeviren şiddetli yağış sonrası açan güneş vatandaşlara derin bir nefes aldırdı.Bodrum’da 2 gün boyunca etkili olan yağmur hayatı felç etmiş, birçok işyerini su basmış, bazı otomobiller duvarların yıkılmasıyla...

Bodrum'u göle çeviren şiddetli yağış sonrası açan güneş vatandaşlara derin bir nefes aldırdı.

Bodrum’da 2 gün boyunca etkili olan yağmur hayatı felç etmiş, birçok işyerini su basmış, bazı otomobiller duvarların yıkılmasıyla maddi hasar görmüştü. Bir saat içerisinde hayatı felç eden yağmurun ardından Bodrum belediyesine bağlı zabıta ve işçiler harekete geçti. Akşam yolları düzenleyip logarları temizleyen belediye işçileri akşam saatlerinde çalışmalara başladı. Yağmur sonrası sabah saatlerinde açan güneşle birlikte hayat normale döndü. Hava sıcaklığının 25 dereceye ulaşması ile birlikte vatandaşlar ve az sayıda turist sahil kenarlarına akın etti. Güneşi fırsat bilip çay bahçelerini dolduran vatandaşlar sıcak havanın keyfini doyasıya çıkardı. Güneşin açması esnafın yüzünü güldürdü. Meydana gelen sağanak yağmur nedeniyle işyerlerini su basan işletmecilerde güneşin açması ile birlikte derin bir nefes aldı.

Bu arada metrekareye 72 kilo yağmur düştüğü belediye yetkilileri tarafından bildirildi. 15 işyeri ve evde su baskınları olduğu tespit edildi. Belediye çalışanlarının hummalı çalışması sonucu yaklaşık 2 saat süren temizlik sonrası mağdur olan vatandaşlar derin bir nefes aldı.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.