17 çift 12.12.2012’de evlendi

Hayatlarını özel bir gün, saat ve tarihte birleştirmek isteyen çiftler 12.12.2012 tarihini seçti. Uğuruna inandıkları tarihte nikâh masasına oturan çiftler bu özel günde yaşamlarını birleştirdi.Muğla Merkezde dün 6 çift...

17 çift 12.12.2012’de evlendi

Hayatlarını özel bir gün, saat ve tarihte birleştirmek isteyen çiftler 12.12.2012 tarihini seçti. Uğuruna inandıkları tarihte nikâh masasına oturan çiftler bu özel günde yaşamlarını birleştirdi.

Muğla Merkezde dün 6 çift nikâh için masaya otururken, sat 12.12’de nikâhı kıyılan çiftin nikâhını Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün kıydı. Saat 12.12 için tarih alan Mustafa Akçay ve Özge Öztürk çifti saat tam 12.12’de birbirlerine evet derken, Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, bu özel günün çiftlere uğur getirmesini diledi. Başkan Gürün; “Bu gün evlenen çiftlerimiz için bu özel günün mutluluk ve uğur getirmesini diliyorum” dedi.

Marmaris’te ise bu özel gün için nikâh tarihi alan 11 çift Marmaris Belediyesi'ne başvurdu. Haftada 1 ya da 2 nikâhın gerçekleştiği Marmaris Belediyesi'nde 11 çift hayatlarını birleştirdi. 12.12.2012 Çarşamba günü sabah saat 11'de başlayacan nikâhlar, akşam saat 19.00'daki son nikhla son buldu.

12 .12.12 saat 12.12'de nikah masasına oturan Esma Yıldız-Muammer Han çifti öğretmen arkadaşlarının şahitliğinde evlendi. İkinci kez dünya evine giren Han çifti, 12.12.12 tarihinin kendilerine uğur getireceğine inandıklarını belirtti. Damat Muammer Han, "Eşim bu tür sembolik tarih ve olaylara önem veriyor. Bu gün bizim için çok özel ve güzel bir gün" dedi.

Marmaris Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Pembe Gülderen-Uğur Ersoy, Gülizar Karataş-Özkan Irmak, Esma Yıldız-Muammer Han, Ayşe Dilmen-Uğur Şen, Derya Ceyhan-Özer Duymaz, Dilşat Çakan-Mehmet Faruk Esmer, Servet Kandemir-Tayfun Çiftçioğlu, Yeliz İşlek-Burhanettin Ruhi Taş, Azize Evcan- Mustafa Serkan Mart, Zübeyda Kahya-Ercan Turman ve Nalan Handan Köksal-Halil İbrahim Eldemir çifti bu özel günde nikah masasına oturdu.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.