168 yıldır emniyetteyiz

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Polis Haftası ve Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 168.yılı dolayısıyla Muğla Emniyet Müdürü Ahmet Akbal’ı makamında ziyaret etti.“Toplumsal barışa ve huzura her zamankinden daha...

168 yıldır emniyetteyiz

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Polis Haftası ve Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 168.yılı dolayısıyla Muğla Emniyet Müdürü Ahmet Akbal’ı makamında ziyaret etti.

“Toplumsal barışa ve huzura her zamankinden daha çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde Emniyet Teşkilatı’na da büyük görevler düşmektedir” diyen Başkan Gürün, “ Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polis Teşkilatı, 168 yıldır halkın can ve mal güvenliği, kamu düzenin sağlanması için çalışmaktadır” dedi.

Başkan Gürün; “Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne dayalı, temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayış içerisinde çalışmalarını yürüten Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 168. Yıldönümünde, özellikle  Muğla  Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan tüm Emniyet mensuplarımızın ve tüm polislerimizin gününü kutluyorum.” dedi.

Bu haber toplam 95 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.