1 Mayıs’ta Atatürk’te birleştiler

1 Mayıs İşçi Bayramı bugün bütün ülke genelinde ve Muğla’da düzenlenecek olan etkinliklerle kutlanıyor.İşçiler ve gençler bugün Muğla’da el ele vererek Vatan, Cumhuriyet, Emek birlikteliğini oluşturacaklar. Atatürkçü...

1 Mayıs’ta Atatürk’te birleştiler

1 Mayıs İşçi Bayramı bugün bütün ülke genelinde ve Muğla’da düzenlenecek olan etkinliklerle kutlanıyor.

İşçiler ve gençler bugün Muğla’da el ele vererek Vatan, Cumhuriyet, Emek birlikteliğini oluşturacaklar. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD), Türkiye Gençlik Birliği (TGB), Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Genel Sağlık İş, Eğitim İş, Cumhuriyet Halk Partisi ve İşçi Partisi katılımcılığı ile bugün saat 10.00’de Sınırsızlık Meydanı’nda düzenlenecek etkinlik ve kitlesel basın açıklamasına bütün emekçiler ve vatandaşlar davet edildi. “Taşaronlaşmaya, Özelleştirmeye, Vatansızlaştırmaya Karşı Birleşe Birleşe Kazanacağız” sloganı ile gerçekleştirilecek olan 1 Mayıs kutlamaları öncesi dün bir bildiri dağıtılarak herkes bu etkinliğe davet edildi.

Yine etkinliğin gerçekleştirileceği yer olan Sınırsızlık Meydanı’ndan dağıtılın bildiride şöyle denildi:

“Atatürk’te birleştik 1 Mayıs’ta alanlardayız. Bölücü gerici ve emek düşmanlarının karşısına Atatürk’te birleşerek çıkıyoruz.

İşçilerin taşeronlaştığı, fabrikalarımızın özelleştirildiği, vatanseverlerin Silivri zindanlarında düzmece belgelerle tutsak edildiği, T.C ibaresinin devlet dairelerinden kaldırıldığı, ABD-AKP-PKK ortaklığının bölücü gerici ve emek düşmanı anayasa ile vatanı bölünmenin eşiğine getirdiği, üniversitelere sarıklı bilimin ve veznedar rektörlerin yerleştirildiği bu olağanüstü dönemde Türk Milletini 1 Mayıs günü vatan emek mücadelesine çağırıyoruz”

Bu haber toplam 85 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.