Yönelt’ten, TEOG başarısı

1990 yılından beri Eğitim-Öğretim alanında birçok başarıya imza atan, Türkiye’nin değişik illerinde görev yapan, okuyan binlerce Yöneltli’yle ülkemizin geleceğine katkı veren Yönelt Koleji, geleneksel Yönelt Çalışma...

Yönelt’ten, TEOG başarısı

1990 yılından beri Eğitim-Öğretim alanında birçok başarıya imza atan, Türkiye’nin değişik illerinde görev yapan, okuyan binlerce Yöneltli’yle ülkemizin geleceğine katkı veren Yönelt Koleji, geleneksel Yönelt Çalışma Sistemiyle 2015-2016 1. TEOG da Menteşe’de 26 okul içinde önemli bir başarı elde etti.

Yönelt Koleji, Menteşe 8. Sınıf TEOG sonuçlarına göre ; İngilizce Dersinde 88,9 Puan Ortalamasıyla Menteşe 1’incisi, Türkçe Dersinde  86,11 Puan ortalamalarıyla Menteşe 2’incisi,  Matematik Dersinde  80,7 Puan ortalamalarıyla Menteşe 2’incisi, Fen ve Teknoloji Dersinde  86,9 Puan ortalamalarıyla Menteşe 2’incisi, İnkılap Tarihi Dersinde  85,19 Puan ortalamalarıyla Menteşe 2’incisi, ve Din Kültürü Dersinde de 96,269 Puan ortalamalarıyla Menteşe 2’incisi oldu.

Bu başarının elde edilmesinde emek veren herkese teşekkür eden Özel Yönelt Koleji Ortaokul Müdürü Orhan Boyacı; “2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında Yönelt Eğitim Kurumları bünyesinde açılan Yönelt Koleji Ortaokulunda 8. Sınıflarda, öğrencilerimizi yoğunlaşmış bir ders programı beklemektedir. Uzman Rehberlik ve koçluk sistemiyle çalışan Yönelt Kolejinde TEOG Dersleri hafta içi ve hafta sonu olmak üzere  toplam 43 saattir. ( Matematik 10, Fen ve Teknoloji 9, Türkçe 9, İnkılap Tarihi 6, İngilizce 6, Din Kültürü 3 ders saati ) Yaz dönemi ve sınavlar öncesi hızlandırma dersleriyle yılda yaklaşık 1700 saat TEOG Dersi, Resmi ödenen ücretin dışında hiçbir ücret ödenmeden verilmektedir. Öğrencinin başarı grafiğini sürekli takip eden uzman kadromuz öğrencilerimize kesintisiz duygusal ve akademik destek vermektedir.

Yönelt Koleji dün olduğu gibi bugün de başarmanın haklı gururunu öğrencileriyle paylaşmayı hedeflemiş ve bunu hep başarmıştır. Sevgili öğrencilerimizi, değerli velilerimizi ve öğretmenlerimizi Yönelt ailesi olarak kutluyor başarılarının sonsuz olmasını diliyorum.”dedi.

Bu haber toplam 285 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.