Yatağan’da, Eğitim Güvenlik Toplantısı yapıldı

Yatağan Kaymakamlığı, halkla buluşmalar kapsamında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü toplantı Salonunda ‘Eğitim Güvenliği’ konulu toplantı gerçekleştirdi.Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü...

Yatağan’da, Eğitim Güvenlik Toplantısı yapıldı

Yatağan Kaymakamlığı, halkla buluşmalar kapsamında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü toplantı Salonunda ‘Eğitim Güvenliği’ konulu toplantı gerçekleştirdi.

Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Baykal, Şube Müdürü Ali Kaan Kutlu, Halk Eğitim Müdürü Mehmet Yılmaz, okul müdürleri okul aile birliği yöneticileri ve diğer ilgililerin katıldığı toplantıda, eğitimin yanı sıra şiddet, uyuşturucu öğrenci ilişkileri gibi konular masaya yatırıldı.

Yatağan Kaymakamı Hayrettin Çiçek yaptığı konuşmada şunları söyledi. ‘Bilindiği üzere sık sık halkla buluşma toplantıları yapıyoruz. Bu toplantımızda eğitimin güvenlik içinde yapılması aynı zamanda sosyal faaliyetlerin artırılması için neler yapılabilir konuşacağız. TEOG sınavlarında geçen yıla göre başarımız arttı. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ancak Akademik başarının yanı sıra sosyal faaliyetleri de artırmalıyız. Geçtiğimiz günlerde iki öğrencimizi kaybettik bunda hepimizin payı vardır. Sağlıklı aile çok sağlıklı eğitim çok önemli. Çok başarılı öğrenci olması o kişinin çok iyi biri olduğu anlamına gelmiyor. 15 Temmuz’da gördük bir sürü okumuş kişiler halkımızın üzerine ateş açtılar bir sürü okumuş da onlara yardımcı oldu. Bu nedenle çocuklar doğru yönlendirilmelidir. Kulağımıza az da olsa uyuşturucu ve şiddet haberleri geliyor bazı öğrencilerin öğretmenlere karşı yanlış davranışlar içinde olduğu şikayetleri geliyor. Bütün bu sorunları çare aramak için toplandık’… Kaymakam Hayrettin Çiçek’in konuşmasından sonra toplantıya katılanlar sırayla söz alarak görüş ve düşüncelerini dile getirdi.

Bu haber toplam 68 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.