Vali Civelek, şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi

Muğla Valisi Esengül Civelek, Türk Polis Teşkilatının 173’üncü kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.İl...

Vali Civelek, şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi

Muğla Valisi Esengül Civelek, Türk Polis Teşkilatının 173’üncü kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

İl Emniyet Müdürlüğü Çok Amaçlı Salonunda düzenlenen programa Vali Esengül Civelek’in yanı sıra, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral İlker Özkan, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Cumhur Çoban, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Adli Yargı Komisyon Başkanı Bilal Saydam, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, il protokolü, şehit aileleri, gaziler ve emniyet mensupları katıldı.

Programda yaptığı konuşmada Emniyet Teşkilatının 173’üncü kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutlayan Vali Civelek, “Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, birliğini, beraberliğini korumak, toplumun huzuru ve güvenliğini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden üstün hizmet anlayışıyla büyük özveri ve fedakârlık içerisinde görev ve sorumluluklarını yerine getiren Emniyet Teşkilatı Mensuplarını canı gönülden kutluyor, teşekkür ediyorum. Tüm şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden gazilerimizle birlikte Emniyet Teşkilatı mensubu aziz şehitlerimiz, ebediyete irtihal eden Emniyet Teşkilatı gazilerimizi de rahmetle, minnetle anıyor, hayatta bulunan gazilerimize sağlık, afiyet ve huzur içerisinde bir yaşam temenni ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.