Şehit Aileleri ve Gaziler Onur Konuğu oldular

Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin katılımıyla gerçekleştirilen sahur yemeğinde Şehit Aileleri ve Gaziler onur konuğu oldular.Allah'ın müslümanlara müjdelediği...

Şehit Aileleri ve Gaziler Onur Konuğu oldular

Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin katılımıyla gerçekleştirilen sahur yemeğinde Şehit Aileleri ve Gaziler onur konuğu oldular.

Allah'ın müslümanlara müjdelediği bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesini de içinde barındıran en mübarek vakitlerin ayı olan Ramazan ayı münasebetiyle birbirinden farklı ve anlamlı etkinliklerin düzenlenmesine devam ediliyor. Bu bağlamda bir etkinlik de Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen sahur yemeğiydi. Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personelinin katılımıyla sahur yemeği gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen yemeğe Muğla İl Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Karar, Menteşe İlçe Müftüsü Arslan Çıtır, Menteşe İlçe Emniyet Müdürü Tümer Yılmaz ve Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri katıldılar. Sahur yemeğine davet edilen Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş, Türkiye Harp Malulü Gazi, Şehit, Dul ve Yetim Derneği Muğla İl Temsilcisi Gazi Albay Sezai Kanlıyer refakatinde şehit aileleri ve gaziler ise yemeğin onur konuğu oldular.

Muğla Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Akkuş sahur yemeğinde yaptığı konuşmada ilk kez bir sahur yemeğinde polislerimiz birlikte olduklarını söyleyerek bu anlamlı etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve etkinliğe katılanlara teşekkür etti.

Sahur yemeği sonrasında şehit aileleri ve gaziler görevli polislerle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.