Öztürk: CHP ve MHP’lilerin de oylarına talibim

AK Parti 2. Sıra Muğla Milletvekili Adayı Nihat Öztürk Yatağan’da düzenlenen kahvaltıda “Ben CHP ve MHP’ye oy vermiş tüm kardeşlerimin de desteğini istiyorum, Türkiye bizim, hepimizin” diyerek Muğlalı seçmene seslendi.Partisi...

Öztürk: CHP ve MHP’lilerin de oylarına talibim

AK Parti 2. Sıra Muğla Milletvekili Adayı Nihat Öztürk Yatağan’da düzenlenen kahvaltıda “Ben CHP ve MHP’ye oy vermiş tüm kardeşlerimin de desteğini istiyorum, Türkiye bizim, hepimizin” diyerek Muğlalı seçmene seslendi.

Partisi tarafından Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş’ye ait Sosyal tesislerde düzenlenen kahvaltıya katılan Nihat Öztürk,burada AK Parti Yatağan İlçe teşkilatı , gençlik ve kadın kolları üyeleri, meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve sandık görevlileri ile bir araya geldi.

Kahvaltı sonrası partililere seslenen Nihat Öztürk yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik mesajları vererek, “2001 yılında AK Parti kuruluşundan bu yana partimizin her kademesinde görev aldım. Bu süre zarfında yaklaşık 5 yıl il bakanlığı yaptım. 14 yıldır AK Partiye hizmet eden kardeşiniz olarak 1 Kasım da sizlerin desteği ile AK Partiyi tek başına yeniden iktidara taşıyacağız. Ben hiçbir zaman kendim için siyaset yapmadım, partim ve ülkem için çalıştım. Bu dava mazlumların hizmet davasıdır. İl başkanlığı görevim süresince hatalarımız olmuş olabilir, bilmeyerek kırdığım kim varsa hepsinden huzurlarınızda özür diliyorum. 1 Kasım Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na inananların davası olacak. Diğer bütün partiler partimize çamur atarak yıpratmak için ellerinden geleni yapmaktalar. Bu nedenle hep birlikte çalışıp partimizi iktidara taşımak zorundayız. Kendinizi yalnız hissetmeyin, ben hepinizin birer kardeşi olarak her zaman yanınızda ve yakınınızda olacağım. Bu zamana kadar MHP’ye ve CHP’ye oy vermiş tüm kardeşlerimin de desteğini istiyorum, parti ayrımı yapmaksızın herkese eşit mesafede durarak Muğla için çalışacağım. Abilerimin ve ablalarımın kardeşi, kardeşlerimin de abisi olarak çıktığım bu yolda İnşallah Muğla’ya hizmet etmek bizlere nasip olacak” diye konuştu.

Konuşma sonrası çektirilen toplu hatıra fotoğrafının ardından Öztürk ve beraberindekiler, Kaymakamlık ziyaretini gerçekleştirdi ve ardından Yatağan’daki sendika, sivil toplum kuruluşları ve esnafları ziyaret ederek sohbet toplantıları gerçekleştirdiler.

Bu haber toplam 35 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.