Muğlaspor topbaşı yaptı

3. Lig ekiplerinden Muğlaspor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Yeni sezon için kendi tesislerinde toplanan yeşil beyazlı futbolcular ilk antrenmanı Teknik Direktör Ramazan Silin yönetiminde Düğerek Stadında gerçekleştirdi....

Muğlaspor topbaşı yaptı

3. Lig ekiplerinden Muğlaspor yeni sezon hazırlıklarına başladı. Yeni sezon için kendi tesislerinde toplanan yeşil beyazlı futbolcular ilk antrenmanı Teknik Direktör Ramazan Silin yönetiminde Düğerek Stadında gerçekleştirdi. Yönetim kurulu ile birlikte futbolcularla tanışma toplantısı düzenleyen Kulüp Başkanı Erol Kapiz, yeşil beyazlı camianın çok büyük bir camia olduğunu söyledi.

Muğlaspor topbaşı yaptı. 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor yeni sezon için toplanarak çalışmalara başladı. Akyol Sıtkı Koçman Tesislerinde bir araya gelen yeşil beyazlı futbolcular ve teknik kadro ilk olarak Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile tanışma toplantısı gerçekleştirdi.

Düzenlenen toplantıda konuşan Muğlaspor Kulübü Başkan Erol Kapiz, yeşil beyazlı camianın çok büyük bir camia olduğunu söyledi. Teknik kadro ve futbolculara sakatlık olmadan başarılı bir sezon dileyen Başkan Kapiz, ‘Muğlaspor bugüne kadar Türk futboluna sayısız yıldız isim armağan etmiş, tarihi şanla ve şerefle dolu bir kulüp. İnşallah sizlerde Muğlaspor forması ile çok başarılı bir sezon geçirirsiniz. Yönetim kurulumuz her konuda sizlerin arkasında ve destekçiniz’ diye konuştu.

Tesislerde düzenlenen tanışma toplantısının ardından sezonun ilk antrenmanı Teknik Direktör Ramazan Silin yönetiminde Düğerek Stadında gerçekleştirildi. Yeşil beyazlı kulübün ilk antrenmanında toplam 22 futbolcu yer aldı.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.