Milas’ta asfalt çalışmaları sürüyor

Milas Belediyesi ilçe genelinde başlattığı cadde ve sokaklardaki kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarının yanı sıra sıcak asfalt ve roadmix kaplama çalışmalarını da devam ettiriyor.Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü...

Milas’ta asfalt çalışmaları sürüyor

Milas Belediyesi ilçe genelinde başlattığı cadde ve sokaklardaki kaldırım ve yol düzenleme çalışmalarının yanı sıra sıcak asfalt ve roadmix kaplama çalışmalarını da devam ettiriyor.

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan, Güçsan Sanayii sitesi ile Akkent arası sıcak asfalt ve Kamyon garajı bölgesinde roadmix kaplama çalışmaları sürüyor.

İlçenin ihtiyaç duyulan her bölgesine sıcak asfalt çalışmasının yapıldığını belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, planlı ve programlı bir şekilde asfalt çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Başkan Tokat, “Milas Belediyesi olarak asfalt çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen ilçemizde, ekiplerimiz ilçemizin ihtiyacı olan her bölgesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin çağdaş ve modern bir görünüme kavuşması için ilçe genelinde başlatılan kilit parke taşı serimi, sıcak asfalt çalışması ve kaldırım düzenleme çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda Aydınlıkevler mahallemizin Güçsan sanayi sitesi ile Akkent arasında başlatılan sıcak asfalt çalışması devam ediyor.Ekiplerimiz ayrıca Kamyon garajı bölgesinde de roadmix kaplama işini sürdürüyor. Altyapısı tamamlanan diğer sokaklarda da kaldırım düzenleme, dekoratif kilit parke döşeme çalışmalarının yanı sıra sıcak asfalt çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Bundan sonra da planlı ve programlı bir şekilde asfalt çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

Bu haber toplam 122 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.