Milas Belediye Meclisi son toplantısını yaptı

Milas Belediyesi 2016 yılının son meclis toplantısını Aşkıdil Akarca Salonunda gerçekleştirdi. Toplantı 16 ana 2 de ek gündem maddesi görüşülüp karara bağlanmasıyla tamamlandı.Açılış ve yoklamanın ardından başlayan...

Milas Belediye Meclisi son toplantısını yaptı

Milas Belediyesi 2016 yılının son meclis toplantısını Aşkıdil Akarca Salonunda gerçekleştirdi. Toplantı 16 ana 2 de ek gündem maddesi görüşülüp karara bağlanmasıyla tamamlandı.

Açılış ve yoklamanın ardından başlayan mecliste ikinci gündem maddesi olan Kent Konseyleri platformu için Milas’a gelecek misafirlerin giderlerin Milas Belediyesi tarafından karşılanması oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda 11 gündem maddesi komisyonlara havale edilirken, maddelerin bir kısım komisyonlarca kabul edildi bir kısmı reddedildi.

Ek gündem maddesinde yer alan Mahalli idareler Bütçe Yönetmeliğinin 37. Maddesi gereğince Fen İşleri Müdürlüğüne 4 milyon 600 bin TL ek ödenek aktarılması konusu önce Plan ve Bütçe Komisyonuna hava edilerek toplantıya kısa bir süre ara verildi. Daha sonra tekrar devam eden görüşmelerde Plan ve Bütçe Komisyonunun raporu doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne ek ödenek aktarılmasını oy birliği ile kabul etti.

Meclis sonunda Başkan Tokat Meclis üyelerine teşekkür etti. Tokat konuşmasında ; “2016 yılındaki meclis çalışmalarımızı tamamladık. İlçemiz açısından güzel kararların alındığı bir meclis yılı oldu. 2017 yılı da belde ve köyden dönen mahallelerimizde belirleyeceğimiz eksiklikler ve iş programları açısından yine yoğun bir yıl olacak. Ben meclis çalışmalarımıza verdiğiniz destekten ötürü sizlere teşekkür ediyorum.2017 yılında da yine uyum içerisinde çalışma temennisi içerindeyim. Sizlere tekrar teşekkür ediyor 2017 yılının da ilçemiz adına güzel çalışmalara imza atacağımız bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Bu haber toplam 46 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.