Menteşe Belediyesi’nin eğitime desteği sürüyor

Menteşe Atatürk İlköğretim Okulu 2 / B sınıfı öğrencileri ve Sınıf Öğretmenleri Hayal Akalın Menteşe Belediyesini ziyaret ederek Başkan Gümüş ile bir araya geldiler. Minik öğrencilerle Menteşe Belediyesinin hazırladığı...

Menteşe Belediyesi’nin eğitime desteği sürüyor

Menteşe Atatürk İlköğretim Okulu 2 / B sınıfı öğrencileri ve Sınıf Öğretmenleri Hayal Akalın Menteşe Belediyesini ziyaret ederek Başkan Gümüş ile bir araya geldiler. Minik öğrencilerle Menteşe Belediyesinin hazırladığı boyama kitabı ve kalemlerinden hediye eden Başkan Gümüş, çocuklar ile yakından ilgilendi.

Atatürk İlköğretim Okulu 2 / B sınıfı öğrencileri öğretmenleri Hayal Akalın eşliğinde, kurum ve kuruluşlara yapılan ziyaretler kapsamında Menteşe Belediyesini ziyaret ettiler. Ziyarette öğrencilerin kurumların çalışmaları, birimlerin yaptığı işleri yerinde öğrenmesi amacıyla Menteşe Belediyesini ziyaret ettiklerini belirtti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Gümüş, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlarla bir araya gelmekten ve sohbet etmek ben de çok memnun oluyorum. Her fırsatta bunu yapmaya çalışıyorum. Onları özellikle bu küçük yaşlarda dinlemek çok önemli. Çünkü biz şuan ne yapıyorsak onlara iyi bir gelecek hazırlamak için yapıyoruz” dedi.

Ziyarette çocuklarla bol bol sohbet eden Başkan Gümüş daha sonra minik öğrencilere Menteşe Belediyesi tarafından içerisinde kentin tarihi ve turistlik yerleri ile kentimizi daha yakından tanımalarına yönelik hazırlanan Boyama kitabı ile kalemlerinden hediye etti.

Bu haber toplam 32 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.