Klasik Müzik Festivali başladı

Fethiye 6. Benyamin Sönmez Klasik Müzik Festivali Beşkaza Meydanı’nda Şef Orçun Orçunsel ve Solist Hakan Toker konseriyle başladı. Gecede, Fethiye Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen klasik müzik yarışmasının ödülleri de...

Klasik Müzik Festivali başladı

Fethiye 6. Benyamin Sönmez Klasik Müzik Festivali Beşkaza Meydanı’nda Şef Orçun Orçunsel ve Solist Hakan Toker konseriyle başladı. Gecede, Fethiye Belediyesi sponsorluğunda düzenlenen klasik müzik yarışmasının ödülleri de sahiplerini buldu. Ödülleri Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mete Atay takdim etti.

Şef Orçun Orçunsel ve Solist Hakan Toker’in konserinin ardından dereceye giren yarışmacılara ödül takdim edildi. Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Mete Atay yaptığı değerlendirmede, “Bu festivalimiz Fethiye’nin sadece doğal güzellikleriyle anılan bir şehir değil, bir kültür şehri olduğunun da göstergesidir. Fethiye’de birçok etkinlikler yapılıyor. Benyamin Sönmez Klasik Müzik Festivali’ne baktığımızda ulusal değil, uluslararası bir festival görüyoruz. Jürimiz çok titiz bir çalışma yaptı. Söz konusu müzikse, bunu değerlendirmek hiçte kolay değil. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Jüri tarafından sonuçlar açıklanırken, üçüncülük ödülü İlker Tümer ve Janssen Kara’ya verildi. Jüri tarafından ikincilik ödülü kimseye verilmezken, birincilik ödülü ise, Rüstem Kamidolin’in oldu.

Bu haber toplam 58 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.