“Kırat tekrar şahlanacak”

Demokrat Parti Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Zekai Alper, Muğla’nın ilçeleri ve kırsalını karış karış dolaşarak başta köylülerin ve esnafın olmak üzere bütün toplum kesimlerinin dertlerini dinliyor. Ziyaretleri sırasında...

“Kırat tekrar şahlanacak”

Demokrat Parti Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Zekai Alper, Muğla’nın ilçeleri ve kırsalını karış karış dolaşarak başta köylülerin ve esnafın olmak üzere bütün toplum kesimlerinin dertlerini dinliyor. Ziyaretleri sırasında vatandaşlara seslene Alper; “ Kıratın iktidarı döneminde köylümüz, çiftçimiz, esnafımız çok mutluydu. Şimdi ise bırakın mutlu olmayı geçinemiyor, toprağını ekip biçemiyor. Kırat iktidarında bütün toplum kesimlerimiz tekrar eski mutlu ve bereketli günlere dönecek. Kırat bütün toplum kesimlerinin olduğu gibi köylünün dostudur. Kırat tekrar şahlanacak ve iktidara koşacak ” dedi.

Demokrat Parti Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı Zekai Alper, İl Başkanı İsmet Köse ve parti yöneticileri ve üyeleri ile birlikte Muğla’nın sahilinden kırsalına varıncaya kadar karış karış gezerek, başta köylü, çiftçi ve esnaflar olmak üzere bütün kesimlerin sorunlarını, dertlerini dinliyor.

Seçim çalışmalarını Köyceğiz’de sürdüren Alper, Beyobası, Pınarköy, Kavakarası, Eski Köyceğiz, Zeytinalan, Ağla , Hamitköy, Zaferler mahalleri ile Köyceğiz çarşı ve pazar esnafını ziyaret ederek, istek ve sorunları dinledi. Köylüler ve esnaf tarafından büyük bir ilgi ve coşkuyla karşılanan Alper, “ Kırat iktidarında Türkiye’nin tekrar mutlu, güçlü, iç ve dış politika hatırı sayılır, güvenilir bir ülke haline geleceğini  vurguladı.

“Yeni siyaset ile Türkiye’nin rotasını çizeceğiz “ sloganı ile iktidar yoluna çıktıklarının altını çizen Alper; “ AK Parti iktidarı görevde kaldığı sürece ülkeyi maffetti. Bizden çok korkuyorlar. Kırat’tan çok korkuyorlar. Yandaş televizyonlar kendi paramızla bile televizyonlara çıkarmıyorlar. İlçe ilçe, mahalle mahalle, ev ev dolaşarak kendimizi anlatacağız. Kırat’ın şahlanışına ve iktidarına engel olamayacaklar.”dedi.

Kırat iktidarında köylünün ve çiftçinin yüzünün hep güldüğünü, ürünün para ettiğini ve bereketli olduğunu hatırlatan Zekai Alper; “ Bizim iktidarımız döneminde çiftçimiz ve köylümüz ekip biçiyor, ürününü hak ettiği değerde satabiliyordu. Ürünlerden elde ettikleri kazanç ile çocuklarını evlendirebiliyor, okutabiliyor onlara iş kurabiliyorlardı. Fakat mevcut iktidar 13 yılda Türk tarımını, çiftçisini, köylüsünü ve hayvancısını yok etti. Artık bırakın alın teri ve nasırlı elleriyle köylümüzün, çiftçimizin kazanç elde etmesini, topraklarını bile ekip biçemez hale geldi. Toplumumuzun hiçbir kesimi mutlu değil. Yarınından endişeli  ve karamsar. Bütün bu sorunlardan tek kurtuluş yolu Kırat’ın tekrar iktidara gelmesidir. Kırat şahlanacak ve iktidara koşacak. “diye konuştu.

Bu haber toplam 121 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.