Kermesin geliri burs olarak verilecek

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği sonbahar kermesine büyük bir ilgi oldu.Dernek binasında düzenlenen kermesten elde edilecek gelirin 44 üniversite öğrencisine burs olarak verileceği belirtildi.Atatürkçü...

Kermesin geliri burs olarak verilecek

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği sonbahar kermesine büyük bir ilgi oldu.

Dernek binasında düzenlenen kermesten elde edilecek gelirin 44 üniversite öğrencisine burs olarak verileceği belirtildi.

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi’nin düzenlediği kermeste kuru fasulye ve pilavın yanı sıra keşkekten aşureye kadar değişik gıda ürünlerinin satışı yapıldı. Dernek üyelerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları başkan ve üyelerinin de katıldığı kermese bazı Belediye Meclis üyeleri ile vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Havanın güzel olması nedeniyle dernek binası bahçesinde yapılan kermeste gençlerinde yoğun olması dikkat çekti. Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şube başkanı Haydar Murat Topçu geleneksel hale getirilen kermesin eğitime destek amaçlı yapıldığını belirterek, “Derneğimizin burs verdiği 44 üniversite öğrencisi var. Bu bursları yaptığımız bu etkinliklerden karşılıyoruz. Yönetim kurulu arkadaşlarımızın gayreti ile hazırlanan bu kermese gösterilen ilgiye teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 40 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.