İnsanlık örneği gösterdiler

Bodrum’dan Ankara’ya dönerken Yatağan’da bir köpeğe çarpan Hasan Özaltun ve Murat Tatlıoğlu adlı iki genç, bir çoğunun yaptığı gibi yollarına devam etmek yerine çarptıkları köpeği veterinere götürerek tekrar hayatta...

İnsanlık örneği gösterdiler

Bodrum’dan Ankara’ya dönerken Yatağan’da bir köpeğe çarpan Hasan Özaltun ve Murat Tatlıoğlu adlı iki genç, bir çoğunun yaptığı gibi yollarına devam etmek yerine çarptıkları köpeği veterinere götürerek tekrar hayatta kalmasını sağlayarak insanlık örneği sergilediler.

Özel otomobilleriyle Bodrumdan Ankara’ya dönen  2 genç  Yatağan İlçesinden geçtikleri sırada  İnönü Bulvarı üzerinde  çarptıkları  sokak köpeğini  kucaklayıp veterinere götürüp tedavisini yaptırdılar.

Hasan Özaltun ve Murat Tatlılıoğlu isimli iki genç  “işte insanlık ölmemiş” dedirten  örnek bir davranış sergilediler.

Gençler Yatağan’dan  geçtikleri sırada önlerine aniden çıkan  köpeği  çarptılar. Otomobili hemen kenara çeken gençler  çarptıkları köpeğin peşinden gidip  köpeği kucaklayıp veteriner hekime götürdüler.  Köpeği muayene eden veteriner hekim  Hüseyin Bağcı, köpeğin önemli bir sorunu olmadığını söylemesi üzerine  gençler   yollarına devam ettiler.

Duyarlı gençler Hasan Özaltun ve Murat Tatlılıoğlu; “Köpek aniden önümüze çıktı fren yaptık  ancak köpeği çarptık. Ona bir şey olsaydı çok üzülürdük.Onlar da bizim gibi canlı ve en az bizim kadar bu dünyada yaşama hakları var.  “ dediler.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.