Gürün’den tiyatroculara plaket

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Kültür-Hizmet Tırı projesi ile “Beş Yıldızlı Rezalet” oyununu Muğla’nın birçok ilçesinde sahneleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu’na teşekkür...

Gürün’den tiyatroculara plaket

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Kültür-Hizmet Tırı projesi ile “Beş Yıldızlı Rezalet” oyununu Muğla’nın birçok ilçesinde sahneleyen Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu’na teşekkür plaketi verdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde hayata geçirilen Büyükşehir Kültür Hizmet Tırı Projesi ile sahnelenen “Beş Yıldızlı Rezalet” oyunu 1 ay boyunca Muğla’nın 11 ilçe ve mahallelerinde 19 gösteriyle 9000 seyirciye ulaştı. Kültür Hizmet Tırı ile 2899 kilometre yol giden tiyatrocuları Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün teşekkür plaketi ile ödüllendirdi.

Ödül töreninden konuşan Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro topluluğu sanat yönetmeni Ayhan İçöz, gittikleri ilçelerde çok sıcak duygularla karşılandıklarını, Muğla misafirperverliğini en samimi şekilde yaşadıklarını söyledi. Yediden yetmişe bütün vatandaşların tiyatroyu izlemeye geldiğini söyleyen Ayhan İçöz, Kültür Hizmet Tırı Projesi’nin hayata geçirerek kendilerini o güzel insanlarla buluşturan ve tiyatroyu ulaşılabilir yapan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’e teşekkür etti.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Kültür Hizmet Tırı projesi ile “Beş Yıldızlı Rezalet” oyununu Muğla’nın birçok noktasında 19 defa sahneleyen ve 9000 seyirciye ulaşan oyunculara teşekkür etti. Muğla Büyükşehir Belediyesi Tiyatro topluluğu oyuncularını tebrik eden ve teşekkür plaketi veren Başkan Gürün şunları söyledi; “ Siz tiyatro oyununuzu farklı coğrafyalara götürdünüz ve farklı insanlarla karşılaştınız. Siz insan karakterlerini gözlemleyerek, davranış biçimlerini anlayarak sahnelediğiniz oyunla vatandaşlara bir şeyler anlattığınız gibi, yeni yerler görerek ve yeni insanlar tanıyarak sizler de bir şeyler öğrendiniz. Yaptığınız iş toplumu belli noktalarda eğitmek. Komediyle, dramla, bazı konuları karikatürize ederek anlatmak. Büyükşehir  Kültür Hizmet Tırı projemizi hayata geçirirken düşüncemiz coğrafi uzaklıkları ortadan kaldırmak , bu tür hizmetlerin binalarda sınırlı kalmamasını, bütün vatandaşlarımızın her türlü etkinlikten, hizmetten haberi olmasını ve bu hizmetlerden yararlanmasını sağlamaktı. 11 ilçemizde 9000 vatandaşımıza ulaştık ve hedefimize ulaştığımızı düşünüyorum. Hepinize 1 ay boyunca verdiğiniz emekten dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarınızın devamını bekliyorum.” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.