Gökcan, sektör temsilcilerini ziyaret etti

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yelda Erol Gökcan, Marmaris’te turizm, denizcilik ve ulaşım sektörünün temsilcilerini ziyaret etti.Yelda Erol Gökcan; “Bir dünya markası olan Marmaris ve Muğla’nın turizmden hak ettiği payı...

Gökcan, sektör temsilcilerini ziyaret etti

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Yelda Erol Gökcan, Marmaris’te turizm, denizcilik ve ulaşım sektörünün temsilcilerini ziyaret etti.

Yelda Erol Gökcan; “Bir dünya markası olan Marmaris ve Muğla’nın turizmden hak ettiği payı alması için üzerime düşeni yapacağım. Marmaris’te denizcilik sektörünün en önemli sıkıntılarından biri olan çekek yeri konusunun takipçisi olacağım”dedi.

AK Parti Muğla Millevekili Adayı Yelda Erol Gökcan, Marmaris’te turizm, denizcilik ve ulaşım sektörünün temsilcilerini ziyaret etti.

Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen, teşkilat mensupları ve AK Parti’den 7. Sıra Milletvekili adayı gösterilen 20 yaşındaki Arif Sert’le ilçedeki STK’ları ziyaret eden Gökcan, ilçedeki turizm ve ulaşım sektörünün temsilcilerini ziyaretinde bölgede yaşanan sıkıntılar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Sektör temsileriyle yaptığı görüşmelerde AK Parti hükümetinin turizm sektörüne uçak başına 6 bin dolar destek ve istihdamla ilgili kolaylıklar sağladığına işaret ederek, “Önümüzdeki günlerde Londra’dan bölgemize THY ilk direk uçuşunu gerçekleştirecek. Bu bölge turizmi açısından önemli bir gelişme. Bir dünya markası olan Marmaris ve Muğla’nın turizmden hak ettiği payı alması için üzerime düşeni yapacağım” dedi.

Çekek Yeri Sorunu

Gökcan, Marmaris’de turizm ve denizcilik sektörünün temsilcileri ile yaptığı görüşmelerde Muğla bölgesinde sektörle ilgili sıkıntıları masaya yatırdıklarını anlatarak, “Marmaris’te denizcilik sektörünün en önemli sıkıntılarından biri olan çekek yeri konusunun takipçisi olacağım. Nasip olursa Ankara’ya gittiğimde ilgili bakanımızla yaşanan sıkıntıları görüşüp çözümü ile sektör temsilcilerimizi Ankara’ya davet edeceğim” diye kaydetti.

Marmaris Devlet Hastanesi

AK Parti Muğla Millevekili Adayı Yelda Erol Gökcan, AK Parti hükümetinin Muğla’da bugüne kadar çok sayıda sağlık yatırımını hayata geçirdiğine işaret ederek şu bilgi verdi:

“125 odalı Marmaris Devlet Hastanesi için Beldibi mevkisinde 30 bin metrekare arazinin tahsisi yapıldı. Hastahanemizin proje ihalesi yapıldı. Önmüzdeki günlerde çalışmalara başlanacak. Konuyu yakından takip ediyorum”

Gökcan, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu arada Marmaris’te gençlerimiz için hayata geçirdiğimiz “Gençlik Merkezi Projesi” son aşamaya geldi. 3 bin kişilik kapalı spor salonu, suni yüzeyle çim futbol sahası ile gençlerimizin kullanımına sunulacak. Bu proje de önümüzdeki günlerde başlayacak”

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.