Çöp kamyonları 24 saat takipte

Menteşe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki 7 adet çöp toplama kamyonuna araç takip sistemi yerleştirildi. Sistem ile çöp toplama araçları uydu üzerinden izleniyor ve vatandaşların ‘çöpüm alınmadı’...

Çöp kamyonları 24 saat takipte

Menteşe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesindeki 7 adet çöp toplama kamyonuna araç takip sistemi yerleştirildi. Sistem ile çöp toplama araçları uydu üzerinden izleniyor ve vatandaşların ‘çöpüm alınmadı’ gibi şikâyetlerinin önüne geçiliyor.

Uygulama ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, vatandaşlara daha sağlıklı ve hızlı hizmet vermek adına, gelişen çağın gerisinde kalmadıklarını belirtti. Başkan Gümüş, “Belediyemiz bünyesindeki 7 adet çöp toplama kamyonuna araç takip sistemi eklendi. Bu sistem ile vatandaşlarımızdan gelen ‘çöpüm alınmadı, çöp arabası gelmedi’ gibi şikâyetleri en aza indirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca uydu takip sistemi aracılığıyla dijital harita üzerinde izlenen araçların, 6 aylık geçmişi dâhil, güzergâhı, hızı, çalışma saatleri, çalışma bölgesinde olup olmadığı gibi bilgileri anlık olarak takip edilebilecek. Vatandaşlarımıza daha hızlı ve kaliteli hizmet edebilmek için sürekli kendimizi yenilemeye ve geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu haber toplam 242 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.