Ameliyattan hemen sonra yürüdü

Ula'da yaşayan 85 yaşındaki ileri derecede alzheimer hastası olan Emine Güner ev işi yaptığı sırada ayağının üzerine düştü. Yerinden hareket ettirilemeyen Güner akrabaları eşliğinde Özel Yücelen Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji...

Ameliyattan hemen sonra yürüdü

Ula'da yaşayan 85 yaşındaki ileri derecede alzheimer hastası olan Emine Güner ev işi yaptığı sırada ayağının üzerine düştü. Yerinden hareket ettirilemeyen Güner akrabaları eşliğinde Özel Yücelen Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümüne getirildi.

Yapılan tetkik ve tedaviler sonucunda sağ kalçasında kırık görülen Güner, ameliyata alındı. Başarı ile gerçekleştirilen ameliyatın ilk gününde Fizik Tedavi Biriminde yürütülen Güner'in doktoru Mehmet Ali Salınşu açıklamayı yaptı: “ Kırıkların çoğu yan tarafa düşme sonucu oluşuyor. Ev emniyeti için ortam değişiklikleri ve kalça koruyucu cihazları kalça kırıklarının yaşanmasının tamamen önüne geçemiyor ancak yine de faydası olmuyor değil. Emine Hanım'ın sağ kalçasını yeniledik hemen kendisini Fizik Tedavi programına aldık,yeni kalçasıyla en az 20 yıl her hangi bir aksama olmadan yürüyebilir ” dedi.

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.