Ziraat Odası yönetiminden Vali’ye ziyaret

Muğla Ziraat Odası Yönetim Kurulu Muğla valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti. Muğla valiliği görevini Pazartesi günü başlayan Vali Güvençer’i ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştiren Muğla Ziraat Odası Yönetimi,...

Ziraat Odası yönetiminden Vali’ye ziyaret

Muğla Ziraat Odası Yönetim Kurulu Muğla valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti. Muğla valiliği görevini Pazartesi günü başlayan Vali Güvençer’i ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştiren Muğla Ziraat Odası Yönetimi, Muğla ziraatı hakkında bilgi verdi.

Muğla Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baştuğ ziyarette yaptığı konuşmada, “Muğla Merkez, zirai faaliyet açısından Fethiye ve Milas’tan sonra geliyor. Odamıza kayıtlı yaklaşık 20 bin kayıtlı üyemiz bulunmasına rağmen, bunların aktif olarak faaliyetini sürdüren 10 bin çiftçimiz var. Odamıza ait kendi hizmet binamız ve yine odamıza ait bir ilaç satış reyonumuz bulunuyor. Muğla’da çiftçi yoğunluğu daha çok Fethiye ve Milas ilçelerimiz ön planda” dedi.

Ziyaret için teşekkür eden Vali Güvençer, “Muğla’da tüm sivil toplum kuruluşları ile birlikte Muğla ekonomisini kalkındırmak için çalışacağız. Amacımız Muğla’nın gelişimi ve kalkınması. Turizm ve madenciliğin yanında tarımsal faaliyetleri de destek vereceğiz. Ziyaretiniz için teşekkür ederim” dedi.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.