Zeybekçi: Türkiye, dizlerinin üstüne çökmeyecek

AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Kongresi’nde konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, “ Türkiye bir daha dizlerinin üstüne çökmeyecek. IMF’nin önünde diz çöken Türkiye artık geride kaldı.” Dedi.Ak Parti Muğla İl Kadın...

Zeybekçi: Türkiye, dizlerinin üstüne çökmeyecek

AK Parti Muğla İl Kadın Kolları Kongresi’nde konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, “ Türkiye bir daha dizlerinin üstüne çökmeyecek. IMF’nin önünde diz çöken Türkiye artık geride kaldı.” Dedi.

Ak Parti Muğla İl Kadın Kolları Kongresine katılan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, artık bu ülke insanı ve hükümetinin IMF karşısında dizlerinin üzerine çökmeyeceğini, Türkiye’de 12 yıldan bu yana kişi başına düşen milli gelirin 12 kat arttığını söyledi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi önünde Muğla Valisi Amir Çiçek, Üniversite Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, Ak Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci ve partililer tarafından karşılanan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, sevgi gösterileri arasında kongrenin yapıldığı salona geçti. Kongrede partililer tarafından büyük ilgi gören Bakan Nihat Zeybekci, burada yaptığı konuşmada AK Parti’nin 12 yılda büyük işler başardığını söyledi.

Türkiye’yi namerde mahkum etmeyecek tek partinin AK Parti olduğunu kaydeden Bakan Zeybekci, “2002 yılında bu ülkenin ekonomi bakanı Dünya Bankası’nın kadrolu elemanıydı. 2002 yılında sizin çocuğunuzun rızkından kesilen vergi gelirlerin yüzde 85’i faize gidiyordu. Şimdi Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere hepimiz vergi gelirlerinin yüzde 15’i faize gidiyor diye dünyayı başlarına yıkıyoruz. Bütün kavga budur. Eskisi gibi yüzde 85’i nasıl alabiliriz diye bizimle mücadele ediyorlar. Onlar bu millet yeniden dizlerinin üstüne düşsün istiyorlar. Milletin evlatları IMF’ye olan bütün borçları ödedikten sonra ‘bir daha sizinle görüşmeyelim’ dedi. Milli gelirimiz 12 senede 4 kat arttı. Bu ülkenin parası pul olmaktan çıktı. Bu milletin parası pul olmadığı için artık buna katlanamıyorlar. O yüzden kavga içindeler. Artık Türkiye bir daha dizlerinin üstüne çökmeyecek. Değil namerde, mert’e bile muhtaç olmayacak” dedi.

Bu haber toplam 73 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.