Zanlı Yunanistan’da yakalandı

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Turgut Beldesi’nde geçtiğimiz 12 Ağustos tarihinde işlenen cinayetin zanlısı olarak aranan ve Yunanistan'a kaçan F.B. cinayetten 8 ay sonra yakalandı. Turgut Beldesi'nde, aracını ödünç...

Zanlı Yunanistan’da yakalandı

Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Turgut Beldesi’nde geçtiğimiz 12 Ağustos tarihinde işlenen cinayetin zanlısı olarak aranan ve Yunanistan'a kaçan F.B. cinayetten 8 ay sonra yakalandı. Turgut Beldesi'nde, aracını ödünç aldığı Niyazi Ersoy ile aralarında tartışma çıkan F.B. ilkokul bahçesinde tartıştığı arkadaşını pompalı tüfekle vurarak öldürdükten sonra kaçarak izini kaybettirmişti.

İddiaya göre Niyazi Ersoy isimli şahıs, olaydan iki hafta önce arkadaşı F.B.'ye aracını ödünç verdi. F.B., Ersoy'un aracını bir hafta geçmesine rağmen getirmeyince Ersoy, Turgut Jandarma Karakol Komutanlığı'na giderek şikayette bulundu. Jandarma ekipleri, aracı bir hafta içinde bulduğunu Niyazi Ersoy'a bildirdi.

Bir hafta boyunca aralarında tartışan ikili, daha sonra köy meydanına yakın noktada bulunan Turgut İlköğretim Okulu bahçesinde buluşma kararı aldı. Okul bahçesinde buluşan ikili konuşmaya başladı. Konuşma esnasında F.B., Ersoy'dan Jandarmadan şikayetini geri almasını istedi. İkili arasında geçen konuşma esnasında tartışma çıktı ve F.B., Ersoy'u karın bölgesinden 3 el ateş ederek vurdu. Olay yerinde kanlar içinde yerde yatan Ersoy'u bırakıp kaçan F.B. isimli zanlı izini kaybettirdi.

Araştırmalarını derinleştiren güvenlik güçleri zanlının Yunanistan'a kaçtığını belirleyerek eşkalini Yunan yetkililere bildirdi. Yunanistan'da yakalanarak tutuklanan F.B. uluslararası suçluların iadesi anlaşması kapsamında İstanbul'da Türk güvenlik güçlerine teslim edilerek Muğla'ya getirildi. Muğla Ağır Ceza Mahkemesi’nde ifadesi alınan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 127 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.