Zabıtalar şampiyon oldu

Menteşe Belediyesi Birimler arası Halı Saha Futbol Turnuvasının şampiyonu Zabıtaspor oldu. Zabıtaspor’un kupasını Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş verdi.Menteşe Belediyesi birimler arasında kaynaşma ve dayanışmayı...

Zabıtalar şampiyon oldu

Menteşe Belediyesi Birimler arası Halı Saha Futbol Turnuvasının şampiyonu Zabıtaspor oldu. Zabıtaspor’un kupasını Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş verdi.

Menteşe Belediyesi birimler arasında kaynaşma ve dayanışmayı arttırma adına düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası dün akşam yapılan karşılaşmalar ile sona erdi. Turnuvaya Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Başkan Yardımcısı Levent Ünver, Menteşe Belediyesi Meclis Üyeleri ile Birim Müdürleri katıldı.

Turnuvanın yarı final müsabakasında Fenişlerispor ile karşılaşan İmarspor karşılaşmadan galip ayrılarak turnuvanın 3. sü oldu. Zevkli ve çekişmeli geçen Final karşılaşmasında ise Kültürspor ile mücadele eden Zabıtaspor müsabakadan galip ayrılarak Turnuvanın 1. Oldu.

Turnuva sonunda oyuncaları tek tek kutlayan Başkan Gümüş, “Belediye olarak personelin kaynaşması adına mesai saatleri dışında bu tür etkinlikler düzenliyoruz. Personelin iş saatleri dışında birlikte vakit geçirerek dostlukların artacağına inanıyorum. Bu anlamda turnuvada oynayan tüm futbolcuları ve emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Gümüş daha sonra Turnuvanın galibi Zabıtaspor’un kupasını vererek, birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.