Zabıta memuru dünya şampiyonasında

Veteranlar Serbest Güreş Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi Zabıta Memuru Erkan Uysal temsil edecek.Bosna Hersek Sarajevo kentinde 1-6 Ekim tarihlerinde yapılacak olan 35 Yaş Üstü Veteranlar Serbest Güreş Dünya Şampiyonası’nda...

Zabıta memuru dünya şampiyonasında

Veteranlar Serbest Güreş Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi Zabıta Memuru Erkan Uysal temsil edecek.

Bosna Hersek Sarajevo kentinde 1-6 Ekim tarihlerinde yapılacak olan 35 Yaş Üstü Veteranlar Serbest Güreş Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi Milas Zabıta Müdürlüğünde görevli Zabıta Memuru Erkan Uysal temsil edecek.

Milas Zabıta Müdürlüğünde görevli Zabıta Memuru Erkan Uysal bugüne kadar minder güreşinin yanı sıra ata sporu olarak kabul edilen yağlı güreşlerde sayısız birincilikler elde etti.

Çift antrenmanla hazırlanıyor

Mesai saatleri dışında günde çift antrenman yaparak şampiyonaya hazırlandığını ifade eden Uysal, “Hedefim bu şampiyonada ülkemize ve Milas’a dünya şampiyonluğunu getirmek. Bugüne kadar bir çok derece elde ettim. 85 kiloda ülkemizi temsil edeceğim. Kendi imkanlarımla şampiyonaya hazırlanıyorum. Belediye Başkanımız Muhammet Tokat ve Zabıta Müdürümüz Salim Tanışın şampiyonaya hazırlanmamda büyük katkıları var; kendilerine teşekkür ediyorum.”dedi.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.