Zabıta 188 Yaşında

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 188. Yılı nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret...

Zabıta 188 Yaşında

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 188. Yılı nedeniyle Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla Büyükşehir  Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı personeli ve Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelinin  Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaretinde konuşan Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Şevket Gülen; “Büyükşehir olan Muğla’da bütün il, ilçe zabıta birimleri görev ve sorumluluk alanları içinde birbirleriyle koordineli ve uyum içinde çalışarak 24 saat vatandaşa hizmet etmektedir. Zabıta, eğitici, öğretici ve yol gösterici olarak halkını bilinçlendiren, ortak sorunlara en iyi çözümü yöre halkının katılımıyla beraberce ortaya çıkarmaya amaçlayan bir anlayışla görev yapmaktadır. ” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanım Dr. Osman Gürün, Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı personeli ve Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeline ziyaretleri için teşekkür etti ve Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 188. Yılını kutladı. Başkan Gürün; “ Büyükşehir olan Muğla’da bütün ilçelerimizde toptancı halleri, garaj, trafik gibi alanlarda da zabıta birimlerimize görev ve sorumluluk  düşmektedir. Yeni idari yapılanma içerisinde eksikleriniz süratle tamamlanıp, bütün zabıta birimlerimizin bütün ilçelerde birbirleriyle uyum içinde çalışmasını sağlayacağız. Karşılıklı güven ve anlayış içerisinde, adalet duygusunu zedelemeden çalışacağız ve vatandaşlara gülen yüzlerle onların hizmetinde olduğumuzu hissettireceğiz. Zabıta Teşkilatı’nın kuruluşunun 188. Yılını kutluyor, hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum.” dedi.

Bu haber toplam 111 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.