Yüksel: Muğla’yı dünyanın yıldızı yapacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel; “Muğla benim için bir pırlantadır. İktidar bu pırlantayı karartmıştır, yerel iktidar ise toza bulamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında yeniden...

Yüksel: Muğla’yı dünyanın yıldızı yapacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel; “Muğla benim için bir pırlantadır. İktidar bu pırlantayı karartmıştır, yerel iktidar ise toza bulamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında yeniden pırlanta olan Muğla’yı parlatacağız.” dedi.

Güne Pınar köyünde Pazar ziyareti ile başlayan Yüksel, esnafları tek tek ziyaret ederek sohbet etti. Esnaf ekonomik açıdan zor günler geçirdiğini anlatınca, “Muğla benim için bir pırlantadır. İktidar bu pırlantayı karartmıştır, yerel iktidar ise toza bulamıştır. Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında yeniden Pırlanta olan Muğla’yı’yı parlatacağız. Türkiye’yi biz kurtaracağız, merak etmeyin” dedi.

Ardından Türkevleri köyünü ziyaret eden heyet, kahve toplantısı gerçekleştirdi. MHP’nin seçim beyannamesini anlatan Yüksel, CHP ile AKP’nin aynı ideoloji de olduğunu, Türkiye’nin tek kurtuluşunun MHP kadrolarından geçtiğini vurguladı.

Ziyaretlerine Çökertme Pazarından devam eden Yüksel, burada pazarcılarla sohbet edip, Ülkenin bekası için MHP’ye oy istedi.

Öğleden sonra heyet, Menteşe İlçesindeki Muğla Ticaret odasını ziyaret ederek, gerileyen ve her geçen gün ticari gücünü kaybeden Muğla’nın sorunları hakkında konuştular. Yüksel, Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında ekonominin düzeldiği, çiftçiğinin ve esnafın kalkındığı bir Türkiye tablosu olacağına dair söz verdi.  Ardından Yüksel, Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti.

Yüksel, Muğla’da faaliyet gösteren gazete ve medya kuruluşlarına da bir dizi ziyarette bulundu. Hamle Gazetesi, Şah Medya Grubu, Yenigün Gazetesi, Devrim Gazetesi ve Muğla Haber gazetelerini ziyaret ederek, bölge de MHP’nin etki alanını ve Devlet Bahçeli’nin Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olduktan sonra Ülkeye yapılacak hizmeti anlattı.

Dr. Ferat Yüksel, Muğla‘nın Kötekli ilçesinde, Muğla Ülkü Ocaklarının düzenlediği yürüyüşe katıldı. Muğla MHP İl ve ilçe başkanları, Ülkü Ocakları Başkanları ve Muğlalı vatandaşların katılımı ile mehteran eşliğinde, dev Türk bayrağı arkasından yürüdüler. Bu coşkulu yürüyüşe balkonlarından yürüyüşü izleyen vatandaşlar ve dükkânlarının önüne çıkan esnaflarda destek verdi. “Türk’üm, Türkçüyüm, Atatürkçüyüm” sloganlarının atıldığı o anlarda, yoldan geçen vatandaşlar tarafından takdir gördü. Meydan da son bulan yürüyüşte, gelen misafirlere yemek dağıtıldı. Bölge, mehter marşları ile inledi ve program bir dua ile son buldu.

Yüksel, Muğla dönüşü bir de köy ziyaretinde bulundu. Yeniköy’de yaptığı konuşma da Milliyetçi Hareket Partisinin seçim beyannamesini anlatarak, beceriksiz yerel iktidar CHP’nin de, Ülkeyi karanlık yarınlara sürükleyen AKP’nin, tek alternatifinin MHP olduğunu ifade edip, Yeniköylülerden oy istedi.

Bu haber toplam 103 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.